Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'den büyük itiraf! Bir anlık utançla...

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'den büyük itiraf! Bir anlık utançla...

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından olan Yasemin Kay Allen kendisi hakkında büyük bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu Kay Allen utangaçlığı nedeniyle geçmişte yaşadığı zorluklardan bahsetti. 

Magazin

24.09.2024, 12:45

Şeref Meselesi, Olağan Şüpheliler, Erkek Severse, Dokuz Oğuz, Son Gün, Kavak Yelleri gibi birçok projede yer alan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen kendisi hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. 

Kay Allen, eski FBI ajanı Erdal Kaya ile aşk yaşamaya başlamış ancak kısa bir süre sonra ise ayrılmışlardı.

Usta oyuncu, Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğün çıkışında evine otobüsle gitti! O anlar sosyal medyada viral oldu! Usta oyuncu, Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğün çıkışında evine... Haberi Görüntüle

'KENDİ IŞIĞIMI KENDİM YAKMAK ZORUNDAYIM'

Ünlü oyuncu katıldığı bir youtube programına konuk oldu. Kay Allen, 'Eskiden utanıyordum' diyerek, ''Edilgen davranmayı sevmem. Dümende ben olmalıyım. Kendi ışığımı kendim yakmak zorundayım.'' ifade etti.

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan hamilelik pozları! Fotoğraflara yazdığı not çok beğenildi Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan hamilelik pozları! Fotoğraflara yazdığı not... Haberi Görüntüle

'PİŞMANLIK GETİRDİ'

Kay Allen çok utangaç olduğunu ve değiştirmesi gerektiğini belirterek,''Eskiden içime kapanık, çekingen ve hemen her şeyde elleri titreyen bir kızdım. Bir anlık utançla yüzleşmemek, bin senelik pişmanlık getirir.'' dile getirdi.

 

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading