Yandex Metrica

Ünlü oyuncudan Perihan Savaş ve Derya Tuna itirafı: İbrahim Tatlıses ölse bile kavgaları bitmeyecek!

Ünlü oyuncudan Perihan Savaş ve Derya Tuna itirafı: İbrahim Tatlıses ölse bile kavgaları bitmeyecek!

Ünlü sunucu Sinem Yıldız, Pınar Kermoğlu'nun programında İbrahim Tatlıes'in eski eşleri Perihan Savaş ve Derya Tuna hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Ünlü sunucu, 'İbrahim Tatlıses ölse bile kavgaları bitmeyecek' diyerek herkesi şaşırttı.

Magazin

04.09.2024, 15:43

1979 yılında Perihan Savaş, 1983 yılına ise Derya Tuna ile evlenen İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle gündeme gelmişti. Ünlü sunucu Sinem Yıldız, Perhan Savaş ile bir dönem sunduğu 'Hayat Sevince Güzel' programına değinerek Derya Tuna ve Perihan Savaş hakkında konuştu.

Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı! O sözleri kime söylediği ortaya çıktı! Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı!... Haberi Görüntüle

PROGRAM YAPMAKTAN PİŞMAN OLDU

Sinem Yıldız, Perihan Savaş ile programa başladıklarını ve her şeyin detaylıca konuşulduğunu belirtmesinin ardından, ''Ama ben Derya Tuna’yı çok sevdiğim için ondan müsaade aldım, o da elbette 'Bu senin ekmeğin, bana sormana bile gerek yok,' dedi. Ben sonrasında Perihan Hanım’ın beni günden güne sevmediğini hissettim. Ben her zaman Derya Tuna tarafındayım; onun hayatımda çok farklı bir yeri var. Keşke bu programı hiç yapmasaydım.'' dedi.

Yurtdışına satılan Türk dizileri mercek altında! Rekabet Kurulu'dan dizi sektörüne ve oyuncu sözleşmelerine inceleme Yurtdışına satılan Türk dizileri mercek altında! Rekabet Kurulu'dan dizi sektörüne... Haberi Görüntüle

DERYA TUNA VE PERİHAN SAVAŞ KAVGASI BİTMEYECEK

Yıldız İbrahim Tatlıses'in ölmesi halinde çocuklarının ve eski eşlerinin kavgalarının bitmeyeceğini belirterek, "Ben Perihan Savaş ile tanıştığımda şunu anladım; bir gün İbrahim Tatlıses ölse ne kadınların, ne çocuklarının kavgası bitmeyecek. Kadınlar içten içe birbirine hep düşman, sürekli birbirlerini yiyor. Ama bu sistemin içinde bir tek komutan çıkmış; o da Derya Tuna. Bir tek kadın sayılmış, o da Derya Tuna. Kimse kusura bakmasın! İbrahim Bey de hep söyler, 'Derya'nın ismini ağzınıza alırken dikkat edin' diye." dedi.

Kelepçeyle geldi, lüks arabasıyla çıktı! Milyonlarca lira vergi kaçırdığı halde tahliye edilen Engin Polat: Mutluyuz, ailemize kavuştuk Kelepçeyle geldi, lüks arabasıyla çıktı! Milyonlarca lira vergi kaçırdığı halde... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARIYLA SORUNUNA DEĞİNDİ

Çocukları ile aylardır süren tartışma nedeniyle gündeme gelen İbrahim Tatlıses hakkında ise ünlü sunucu Yıldız, "Çok üzülüyorum İbrahim Bey'in çocuklarıyla bu duruma gelmesine. Çünkü ne gerek var? İbrahim Bey ölümlerden döndü. Ama İdo'yu çok köşede tutuyorum. Muhteşem bir çocuk, bembeyaz bir kalbi var. Ama diğer çocuklar arasındaki bu para savaşı çok üzücü. İbrahim Bey elbette sonunda adaletli olup herkesi düşünüyordur. Koskoca İbrahim Tatlıses'i bu duruma düşürmeye gerek yok!" belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading