Yandex Metrica

Ünlü oyuncudan üzen haber! Dünyaca ünlü yıldız evinde ölü bulundu!

Ünlü oyuncudan üzen haber! Dünyaca ünlü yıldız evinde ölü bulundu!

1990 yılında Home and Away dizisinde rol alan ünlü aktör Jai Evans, Sydney'deki evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncu Evans'ın hayranları yasa boğulurken, ölüm nedeninin araştırıldığı öğrenildi.

Magazin

08.09.2024, 15:28

Avustralya'nın ünlü aktörlerinden olan Jai Evans, 'Home and Away' dizisiyle ünlenmişti.1990'lı yıllarda ise oyunculuk kariyerine son vererek halkla ilişkiler alanına adım atmıştı.

Prens William'ın kardeşiyle ilgili 'acımasız planı' ortaya çıktı! Kral olduktan sonra ilk vereceği karar belli oldu! Prens William'ın kardeşiyle ilgili 'acımasız planı' ortaya çıktı! Kral olduktan... Haberi Görüntüle

JAİ EVANS HAYATINI KAYBETTİ

24 yaşında kendi şirketini kuran ve PR şirketi ile birçok ünlü ve medya şirketine danışmanlık yapan Evans evinde ölü bulundu.

Hadise Acun Ilıcalı'nın düğününe neden katılmadı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti! Hadise Acun Ilıcalı'nın düğününe neden katılmadı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım... Haberi Görüntüle

ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

Evans'ın ölümü sonrasında adli tıp raporunun hazırlandığı öğrenilirken, hayranları ve ailesi yasa boğuldu. Sevenleri sosyal medyadan Evans'ın iyi ve yardımsever bir insan olduğunu vurgulayan paylaşımlar yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading