Yandex Metrica

Ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç'ten itiraf niteliğinde açıklamalar: Kıskanıldığım için engelleniyorum...

Ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç'ten itiraf niteliğinde açıklamalar: Kıskanıldığım için engelleniyorum...

Bir döneme damgasını vurmuş 80'li ve 90'lı yılların sevilen şarkıcı ve oyuncularından olan Ayşegül Aldinç Ceyda Düvenci'nin katıldığı bir programda şaşırtan açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu kıskanıldığını ve engellenmeye çalışıldığını açıkladı.

Magazin

10.09.2024, 15:27

Kariyerine şarkıcılıkla başlayan Ayşegül Aldinç, Eurovision Şarkı Yarışması'na Modern Folk Üçlüsü ile birlikte katılmış, 80'li ve 90'lı yıllarda çıkarttığı albümlerle kariyerine devam etmişti.

Şarkıcı Melike Şahin Narin'in için sahnede tepki gösterdi! Gözyaşlarına hakim olamadı! Şarkıcı Melike Şahin Narin'in için sahnede tepki gösterdi! Gözyaşlarına hakim... Haberi Görüntüle

SÖYLEDİKLERİYLE ŞAŞKINLIK YARATTI

Dizi ve filmlerde rol alan ünlü şarkıcı, 'Pis Yedili' dizisinde dikkatleri üzerine çekmişti. Ayşegül Aldinç geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin dunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu.

Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da yaptı! Takipçilerini şoke etti! Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da... Haberi Görüntüle

'KISKANILDIĞIMI BİLİYORUM'

Aldinç katıldığı programda, kıskanıldığını ve engellendiğini belirterek, ''Kıskanıldığımı biliyorum. Bazı konularda engel oldunduğumu da biliyorum. Bunların kimler olduğunu da biliyorum. Günün birinde hayatımla ilgili kitap yazdığımda isimlerini değiştirebilirim ama içimde çok tutarak bu dünyadan gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü onlar yaparken mutluydu.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading