Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü şarkıcı Gülşen sahnede fenalaştı! Metin Arolat'ın cezaesinden sonra konsere gidince olanlar oldu!

Ünlü şarkıcı Gülşen sahnede fenalaştı! Metin Arolat'ın cezaesinden sonra konsere gidince olanlar oldu!

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Metin Araolat'ın hayatını kaybetmesinin ardından cenazesi Teşvikiye'de toprağa verildi. Ünlü şarkıcının cenazesinde yakın arkadaşı Gülşen ayakta zor dururken, sonrasında sahneye dönmüştü. Gülşen sahnede fenalaştı ve konserini yarım bırakmak zorunda kaldı.

Magazin

23.09.2024, 13:08

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan 90'lı yıllara damgasını vurmuş Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetmiş dün Teşvikiye'de cenazesi toprağa verilmişti.

Fenomen Kadir Ezildi damat bohçasını paylaştı! Hayranları 'gösteriş' diyerek tepki gösterdi! Fenomen Kadir Ezildi damat bohçasını paylaştı! Hayranları 'gösteriş' diyerek tepki... Haberi Görüntüle

GÜLŞEN SAHNEDE FENALAŞTI

Ünlü şarkıcının cenazesine yakın arkadaşı Gülben Ergen, Gülşen, Demet Sağıroğlu, Demet Akalın gibi birçok ünlü isim katıldı. Ünlü şarkıcı Gülşen cenazede gözyaşlarına boğulurken cenaze sonrası bir mekanda zahneye çıktı. 

Kıvanç Tatlıtuğ'dan son tatil pozları! Eşi Başak Dizer ile paylaşımına beğeni yağdı! Kıvanç Tatlıtuğ'dan son tatil pozları! Eşi Başak Dizer ile paylaşımına... Haberi Görüntüle

METİN AROLAT'IN CENAZESİNDE ZOR ANLAR YAŞADI

Gülşen, Bangır Bangır şarkısını söylediği esnada fenalaşarak sahnede zor anlar yaşadı. Ünlü şarkıcının Bangı Bangır klibini Metin Arolat üstlenmiş, şarkıcı Gülşen ise cenazesinde, "Biricik Metin’im. Tek kelime bulamıyorum biliyor musun? Varlığının güzelliğini de yokluğunun acısını da anlatacak... Canımın içi ben perişanım ama sen iyi ol, huzur bul, kavuş sevdiceklerine. Nurlar içinde uyu biricik dostum. Seni sonsuza kadar seveceğim ve çok özleyeceğim." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading