Yandex Metrica

Ünlü şarkıcı resmen milyarder oldu! Kazancıyla tarihe geçti! Serveti dudak uçuklattı!

Ünlü şarkıcı resmen milyarder oldu! Kazancıyla tarihe geçti! Serveti dudak uçuklattı!

Ameikalı dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, servetiyle rekor kırdı. Oynadığı dizi filmler, şarkıları ve kurmuş olduğu Rare Beuty markası ile servetine serbet katan ünlü sanatçı,  'en genç kendi servetini yapan milyarder kadınlar' listesine girdi.

Magazin

08.09.2024, 11:27

Dünyaca ünlü şarkıcı Selene Gomez, sosyal medyada en çok takip edilen ünlü isimlerin başında yer alıyor.  Müzik kariyerinde önemli başarılara imza atan Gomez, oynadığı dizi ve filmlerle de adından söz ettirmeyi başardı. 32 yaşındaki ünlü şarkıcının ise kazancı milyarder olmasını sağladı.

Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın yeni dizisi belli oldu! Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Ünlü oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın yeni dizisi... Haberi Görüntüle

SERVETİ 1.3 MİLYAR DOLAR

Ünlü şarkıcı Selena Gomez'in Bloomberg'te yer alan habere göre toplam servetinin 1.3 milyar dolara ulaştığı açıklandı. 

Rare Beauty adındaki güzellik markasıyla servetine servet katan Gomez, 5 yıl önce kurduğu markanın değerinin ise 1 milyar dolardan fazla olduğu tahmin ediliyor.

Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı' diyerek isyan ettiler! Ünlü isimler Narin'in tabutundaki o detaya kızdı! 'Keşke önlük olsaydı'... Haberi Görüntüle

KENDİ SERVETİNİ YAPAN EN GENÇ KADIN

Gomez'in Rihanna, Taylor Swift gibi ünlü isimlerin yer aldığı, 'en genç kendi servetini yapan milyarder kadınlar' listesine girdi. 

Gomez kurmuş olduğu markayı sık sık tanıtırken, dünyaca ünlü lüks moda markaları Louis Vuitton, Coach ve Puma ile reklam anlaşması imzaladı.

Düğün için İtalya'ya koştular! Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan aşk pozları Düğün için İtalya'ya koştular! Anne olmaya hazırlanan Pınar Deniz ve... Haberi Görüntüle

OYNADIĞI DİZİ İLE TARİHE GEÇTİ

Ünlü şarkıcı Gomez'in Emmy adayı olduğu 'Only Murder in the Building dizisinden sezon başına 6 milyon dolar kazandığı tahmin ediliyor.

Ayrıca bu yıl 77'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'nde 'Emilia Perez' filminin dört kadın oyuncusu da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü paylaşarak tarihe geçti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading