Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü şarkıcıdan bomba itiraf: Eşim beni Adana Demirspor için terketti!

Ünlü şarkıcıdan bomba itiraf: Eşim beni Adana Demirspor için terketti!

Ünlü şarkıcı Çağla katıldığı bir programda özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Şarkıcı Çağla eşinin kendisini Adana Demirspor için terkettiğini itiraf etmesi olay oldu.

Magazin

10.09.2024, 17:55

Gökhan Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane Progmına katılan ünlü şarkıcı Çağla, Metin Korkmaz ile evliliğinin neden bittiğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Çağla'nın Metin Korkmaz ile 20 yaşında tanışıp evlendiğini açıklarken nasıl tanıştıklarını analttı. Şarkıcı Çağla, "Etiler'de bir yerde sahne alıyordum. O da benden bir şarkı istedi. Ben şarkıyı bilmediğim için söyleyemeyince sinirlenip mekanda kavga çıkardı. Bunların hepsi benim dikkatimi çekmiştim bunu da yıllar sonra öğrendim. Sahneye fındık-fıstık atmaya başlayınca ben çok sinirlendim ve mikrofonu atıp sahneyi terk ettim. Kulise masadaki arkadaşı gelip özür diledi. Ben sahneye çıkınca Metin de terk etti gitti. Ben de öyle sahneye çıktığımla kaldım.'' dedi.

Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru sonrası 50.000 TL IBAN'a ödenecek! Bankalar kesenin ağzını açtı! Uygun ödemeli kredi kampanyası başladı! Başvuru... Haberi Görüntüle

'PRENSES DİYE KADNIRDI'

Bir sene flört etmesiniden sonra evlendiklerini söyleyen şarkıcı Çağla, ''Sonra beni sünnet düğününe çağırdı. Meğer Metin'in yeğeniymiş. Benden özür diledi. Sünnet düğünün gecesi evime şoförüyle yüzük yolladı. Tabi ki de kabul etmedim. Sonra bana 'Prenses gel kahvaltı yapalım', "Prenses gel yemek yiyelim' diye diye beni kandırdı. Prensesliğim kısa sürdü. 1 sene flört ettik 20 yaşında evlendim ve hemen oğlum dünyaya geldi. Gelinlik giydim ama eşim düğün istemedi. İçimde ukte kaldı." açıkladı.

Deniz Akkaya kızından vazgeçmiyor! Eski eşi Efe Önbilgin'e karşı şaşırtan hamle! Deniz Akkaya kızından vazgeçmiyor! Eski eşi Efe Önbilgin'e karşı şaşırtan... Haberi Görüntüle

'ADANA DEMİRSPOR İÇİN TERKEDİLDİM'

Evliliğinin 10 yıl sürdüğünü belirten Çağla, eşinin kendisini Adana Demirspor için terkettiğini itiraf ederek, ''Evliliğimiz 10 sene sürdü. Evliliğimizde çok ayrılıp barıştık. Oğlum doğduktan 6 ay sonra eşim cezaevine girdi. Suçsuzdu, sadece görüştüğü insanlardan başı yandı. 1,5 sene cezaevinde kaldı, oğlumun ilk doğum gününü cezaevinde kutladı. Aile olmak, çocuğumu babası ile birlikte büyütmek için çok uğraştım. Cezaevini ve parasızlığı beraber atlattık ama ne zaman Adana Demirspor'a başladı onu atlatamadık. Kendini ve hayatını takıma adadı, bizi değil orayı tercih etti. Şu an orada değil istifa etti. Çocuğumun babası olduğu için sürekli konuşuyoruz. Hiçbir zaman düşman olmadık. Bizi ayırmak için uğraşanlar da oldu. Adana Demirspor için terkedildim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading