Ünlü sunucu Esra Erol canlı yayında açıkladı! Tutuklanan sahte mehdinin müridinden korkunç tehdit!

Ünlü sunucu Esra Erol canlı yayında açıkladı! Tutuklanan sahte mehdinin müridinden korkunç tehdit!

Ünlü sunucu Esra Erol programı vasıtasıyla tutuklanan sahte mehdi Mustafa Çabuk'un müridinden tehdit aldı. Aldığı korkunç ölüm tehdidini canlı yayında duyuran Erol, "Bir yere çomak soktum, iyi ki de soktum sonuç bu"  açıklamasını yaptı. 

Magazin

15.10.2024, 06:52

Son zamanlarda artana kadın cinayetlerinin toplum üzerindeki etkileri hâlâ devam ederken program sunucusu Esra Erol da ölüm tehdidi almaya başladı. 

Programında Çanakkale Bayramiç'te kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk'un tutuklanmasının ardından Erol, sahte mehdinin müridi Hasan tarafından ölümle tehdit edildi.

Canlı yayında Mustafa Çabuk'un tutuklandığını duyuran Erol, "Bir yere çomak soktum, iyi ki de soktum sonuç bu" açıklamasını yaptı ve tehdit edildiğini duyurdu. 

Çağla Şikel tüm kurtlarını döktü! İşte Kenan Doğulu şarkılarında kendinden geçtiği o anlar Çağla Şikel tüm kurtlarını döktü! İşte Kenan Doğulu şarkılarında kendinden... Haberi Görüntüle

ESRA EROL'U TEHDİT ETTİ

Şahıs ünlü sunucuya sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile seslendi. 

Hasan isimli sözde mürit şu ifadeleri kullandı. 

"Ey Esra Erol, sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım. Seni destekleyenlerin de canını alacağım. Herkesin canını alacağım"

Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu! Hasan Yalnızoğlu'nun cenazesinde kızını gören ağladı! Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu! Hasan Yalnızoğlu'nun cenazesinde kızını gören ağladı! Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz Şubat ayında Erol'un programına katılan Fatma Olgun isimli bir anne, 7 aydır kayıp olan 21 yaşındaki kızı Mevlüde Olgun'u bulmak için yardım istemişti.

Olgun, deprem sonrasında psikolojisi bozulan kızı Mevlüde'nin sosyal medyada tanıştığı ve kendisini Mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk isimli sözde hocayla konuşmaya başladığını söylemişti.

Onun videolarını izledikten kızının evden kaçtığını dile getiren kadın şunları söylemişti: 

"Sözde hoca Mustafa, kızımı kandırıp kaçırdı. Kızımı aradığımda 'ben halifemin yanındayım' dedi"

Mustafa Çabuk'un bir termal otel kiralayarak harem kurduğunu belirten kadın kızı Mevlüde ile canlı yayında görüşmüştü. 

Mevlüde "Allah'ın izniyle onun müridiyim. Biz burada ilim öğreniyoruz" demişti.

Yalı Çapkını 78. bölüm neden yayınlanmadı? Yalı Çapkını 78. bölüm neden yayınlanmadı? Haberi Görüntüle

200 KİŞİ SÖZDE MEHDİ İLE YAŞIYORDU

'Hilafeti Muhammediye Tarikatı' ismiyle bilinen 200 kişilik grup, 'mehdi' olarak kabul ettikleri Mustafa Çabuk'la yaşıyordu. 

Emniyet güçleri düzenledikleri şafak operasyonu ile şahsı, çıkar amaçlı suç örgütü kurma ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından gözaltına almıştı. 

Ünlü sunucu Esra Erol canlı yayında açıkladı! Tutuklanan sahte mehdinin müridinden korkunç tehdit! Ünlü sunucu Esra Erol canlı yayında açıkladı! Tutuklanan sahte mehdinin... Haberi Görüntüle

"BENİ DİNLEMEYEN HELAK OLUR"

Öte yandan Hasan isimli müridin yıllar önce Sakarya'da bir sokak röportajında yaptığı konuşma yeniden gündeme gelmeye başladı. 

Şahıs o röportajda şunları söylüyor: 

"Mehdi zuhur etti, şu an Çanakkale'de. Beni dinlemeyen helak olur." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading