Yandex Metrica

Urfalılar duyunca çok kızacak! Vedat Milor en sevdiği ve sevmediği yemekleri tek tek sıraladı!

Urfalılar duyunca çok kızacak! Vedat Milor en sevdiği ve sevmediği yemekleri tek tek sıraladı!

Vedat Milor'un yeni açıklaması Urfalıları deli edecek. Vedat Milor, sosyal medya hesabından en sevdiği ve en sevmediği yiyecekleri açıkladı. Ünlü gurme, gelen sorulara verdiği yanıtlarla sosyal medyada çok konuşuldu. 

Magazin

12.09.2024, 17:55

Ünlü yemek gurmesi Vedat Milor sosyal medyadan en sevdiği ve en sevmediği yemekleri tek tek sıraladı. Sorulan sorular sonrası Milor'ın verdiği yanıt ise Urfalıları oldukça kızdıracak.

Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı! Art arda yaptığı paylaşımlarla şaşkınlık yarattı: Koğuşa dönerken bayılırdım... Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı! Art arda yaptığı paylaşımlarla şaşkınlık... Haberi Görüntüle

URFALILAR DUYUNCA ÇOK KIZACAK 

Yaptığı yemek anketleri ile de büyük ses getiren ünlü yemek eleştirmeni bu defa Urfalıları kızdıracak bir açıklamada bulundu. Türk ve dünya mutfakları hakkında derin bilgi ve damak tadıyla tanınan ünlü eleştirmen, son olarak  en sevdiği ve sevmediği yemekleri açıkladı.

Şeyma Subaşı'ndan düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya göndermeli paylaşım! Gururla yaşıyorum... Şeyma Subaşı'ndan düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya göndermeli paylaşım! Gururla yaşıyorum... Haberi Görüntüle

EN SEVMEDİĞİNİZ KEBAP NEDİR? 

Milor, "En sevmediğiniz kebap nedir?" sorusuna beklenmedik bir yanıt vererek Urfa kebabını en sevmediği kebap olarak açıkladı. Bunun yanında, en sevdiği kebap olarak yılda sadece bir ay yapılabilen yenidünya kebabını öne çıkardı.

Ayça Çağlar Altunkaya'nın parti (after) elbisesi ne kadar? Acun'un düğününde dikkat çeken detay... Ayça Çağlar Altunkaya'nın parti (after) elbisesi ne kadar? Acun'un düğününde... Haberi Görüntüle

EN SEVDİĞİ VE EN SEVMEDİĞİ BALIK TÜRÜ

Vedat Milor'un bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu. En sevmediği et yemeği olarak bonfileyi işaret eden ünlü gurme, favori et yemeğinin ise oğlak kuyu tandır olduğunu belirtti.En sevmediği balık türü olarak havuzda yetişen alabalığı işaret eden Milor, en sevdiği balığın ise fare yemiş boğaz lüferi olduğunu dile getirdi. "Denizden babam çıksa yerim" diyerek deniz ürünlerinde seçici olmadığını ima eden Milor, en sevdiği deniz ürünü olarak iri dilli deniz kestanesini vurguladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading