Yandex Metrica

Sitede Ara

Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar dolandırıldım...

Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar dolandırıldım...

Usta oyuncu Erkan Can, oynadığı filmin lansmanında şaşırtan itiraflarda bulundu. Usta oyuncu 9 bin TL dolandırıldığını açıkladı.

Magazin

11.09.2024, 11:13

Mahallenin Muhtarı, Tövbeler Olsun, Acı Aşk, Çarpışma gibi diilerde rol alan 65 yaşındaki ünlü oyuncu Erkan Can vizyona girecek olan yeni filmi için düzenlenen ön gösterimine katıldı. 

Hadise Acun Ilıcalı'nın düğününe neden katılmadı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti! Hadise Acun Ilıcalı'nın düğününe neden katılmadı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım... Haberi Görüntüle

BAŞINA GELEN DOLANDIRICILIĞI ANLATTI

Usta oyuncu dolandırıcılığı konu edinen filmde rol aldığını belirterek, söyleşi de başına gelenleri anlattı.  Usta oyuncu kendinsinin başına gelen olaylar nedeniyle filmde oynamayı kabul ettiğini belirterek, "Bir profesörün telefon ile dolandırılmasını anlatıyor. Senaryoyu görünce benim de başıma geldiği için oynadım.'' dedi.

Sosyal medya bu görüntülerle yıkılıyor! Gülben Ergen ve efsane futbolcu Ronaldinho aynı sahnede Sosyal medya bu görüntülerle yıkılıyor! Gülben Ergen ve efsane futbolcu... Haberi Görüntüle

'9 BİN DOLARIMI ALDILAR'

9 bin dolarımı aldılar diyen Erkan Can, ''Beni telefonda dolandırıp 9 bin dolarımı aldılar. Oyuncu olmama rağmen adamların rolünü resmen yedim. Adam şimdi cezaevinde. Ben paramı TL olarak geri aldım. Dikkatli olsun herkes." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading