Yandex Metrica

Usta oyuncu, Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğün çıkışında evine otobüsle gitti! O anlar sosyal medyada viral oldu!

Usta oyuncu, Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğün çıkışında evine otobüsle gitti! O anlar sosyal medyada viral oldu!

Dün akşam sade bir törenle dünyaevine giren Sandık Kokusu dizisinin ünlü oyuncusu Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğününe katılan ünlü oyuncu Nur Sürer evine İETT otobüsüne binerek gitti. 

Magazin

20.09.2024, 13:14

3 kez nikah tarihi alan ancak bir türlü evlenemeyen ünlü oyuncu Meriç Aral ve Serkan Keskin çifti dün akşam Etile'de bulunan bir mekanda dünyaevine girdi.

Birce Akalay'dan sevgilisi Hakan Kurtaş'a: Çok yaşa sevgilim, iyi ki doğdun Birce Akalay'dan sevgilisi Hakan Kurtaş'a: Çok yaşa sevgilim, iyi ki... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ İSİMLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Çiftin nikah şahitliğini ise Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlenirken Demet Akbağ, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen gibi isimlerde düğünde yerini aldı.

Justin Timberlake tüm suçunu kabul etti! Amerikan mahkemesi dünyaca ünlü şarkıcıya verilen cezayı açıkladı! Justin Timberlake tüm suçunu kabul etti! Amerikan mahkemesi dünyaca ünlü... Haberi Görüntüle

NUR SÜRER DÜĞÜN ÇIKIŞI İETT İLE EVİNE GİTTİ

Camdaki Kız, Ihlamurlar Altında, Masum gibi dizilerde rol alan 70 yaşındaki ünlü oyuncu Nur Sürer de düğüne katılanlar arasına yerini alırken ünlü oyuncunun düğün çıkışı İETT otobüsüne binerek evine gittiği görüntülendi. 

Usta oyuncu evine otobüsle gitmesi ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading