Volkan Konak'ın isteği yerine getiriliyor! Antalya'daki o parkta ismi yaşatılacak

31 Mart'ta KKTC'de verdiği konser sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak karavana olan düşkünlüğü ile biliniyordu. Bir konserinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten karavan parkı talep eden Konak'ın isteği yerine getiriliyor.
31 Mart'ta KKTC'de verdiği konser sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak'ın bir isteği daha yerine getiriliyor.
Konak, 29 Ekim 2019'daki Cumhuriyet Bayramı’nda verdiği konseri sırasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten Antalya’ya bir karavan park yapılmasını istemişti.
ANTALYA'YA KARAVAN PARKI İSTEMİŞTİ
O konserinde "Geceyi karavanımda geçirdim. Antalya’da profesyonel olarak bir karavan park rica ediyorum. Muhittin başkanım dünya şehriyiz. Karavancılık turizmi dünya da çok yaygın. Bize böyle köşede bir yerde, profesyonel anlamda bir karavan park. Ben akşam dolaştım, Kemer’e gittim, almadılar bizi içeriye, 'kapalı' dediler." diyen şarkıcı şunları söylemişti:
"Antalya’da karavan parkı olmalı, en baş müşterisi benim. Akşam ormanda yattım, yemin ediyorum. Açılışına geleceğim, hiçbir karşılık beklemeden, açılışını ben yapacağım. Karavan parkı için, ihtiyaç. Ben karavanda yaşıyorum, seviyorum. Karavan park muhteşem bir turizmdir"
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Ünlü ismin talebi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in girişimiyle hayata geçiriliyor.
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi bu parka oy birliğiyle Volkan Konak isminin verilmesini kabul etti.
Belediye Başkanı kararla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Antalya’da Konyaaltı Belediye Başkanlığımım dönemi dâhil olmak üzere 7 defa konserimize gelmişti. 2019'da geldiği bir konserde Antalya’ya bir karavan park yapılmasını istemişti. Biz de gerekli çalışmaları yaparak bir değil ikinci karavan parkımızı yakın zamanda açacağız. Bu açılacak karavan parka rahmetli Volkan Konak’ın çok sevdiği karavan parkını adına yakışır bir şekilde yapacağız. Çok büyük bir sanatçıydı, kalbimizde yaşayacak. Bir kez deha sevenlerine ve Konak ailesine sabırlar diliyorum"
"KARAVAN İKİNCİ EVİM"
Ünlü şarkıcı geçmişte verdiği bir röportajda uçak korkusu nedeniyle seyahatlerine yıllardır özel yaptırdığı karavanla çıktığını söylemişti.
"Zor da olsa uçağa biniyorum. Ama yurtiçinde her yere karavanımla gidiyorum. Benim ikinci evim. Birçok besteyi de karavanda yaptım”
BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ
Volkan Konak vasiyeti üzerine memleketi Trabzon'un Maçka ilçesindeki babasının kabri yanındaki ceviz ağacının altına defnedilmişti.
