Vural Çelik'in ablası Kadriye Çelik'ten Gülse Birsel'e sert tepki: Abimin mezarına gidip...

Vural Çelik'in ablası Kadriye Çelik'ten Gülse Birsel'e sert tepki: Abimin mezarına gidip...

17 Ekim'de vefat eden oyuncu Vural Çelik hakkında paylaştığı ve daha sonra sildiği mesajıyla gündem olan senarist ve oyuncu Gülse Birsel'e, Çelik ailesinden tepki geldi. Abla Kadriye Çelik yaptığı açıklamada "Gülse Birsel’e tavsiyemiz, abimin mezarına gidip helallik istemesidir." ifadesini kullandı. 

Magazin

22.10.2024, 11:36

Oyuncu Vural Çelik'in vefatı sonrası taziye mesajı yayınlayan ancak cenaze törenine katılmayan senarist ve oyuncu Gülse Birsel sosyal medya hesabında bir mesaj paylaştı ancak sonrasında sildi. 

Anksiyetesi nedeniyle birkaç yıldır cenazelere gitmediğini belirten Birsel, Vural'ın nev-î şahsına münhasır biri olduğunu söyledi. 

İşte ünlü oyuncunun o açıklaması: 

"Herkese kendi kendine küser, sonra barışmak için hediyeler isterdi. Hediye konusu setin şakası haline geldikçe ‘Bu hafta bana ne alıyorsun Gülse?’ cümlesiyle girmeye başlamıştı stüdyoya. Sette biraz da bizi güldürmek için oynadığı bir ‘mağdur persona’sı vardı. Şenay Gürler’le kahve içmeye mi çıkıyoruz, ‘Vaay tabii sosyete bizi davet etmez!’, ‘Yok ben garibanım zaten, kahve ısmarlamazsınız bu fakire’ filan derken bu sefer abarttığını fark edip onu gülme tutardı.”

Leopar Hadise'den tepki çeken frikik: Utanmasa onu da giymeyecek Leopar Hadise'den tepki çeken frikik: Utanmasa onu da giymeyecek Haberi Görüntüle

Kızıl Goncalar final mi yapıyor, yayından kaldırılacak mı? Kızıl Goncalar final mi yapıyor, yayından kaldırılacak mı? Haberi Görüntüle

"YAKIŞIKSIZ CÜMLELER ETTİ"

Paylaşımına “Son sezona girerken, ayrılmak istediğini söylediğinde vazgeçirmeye çalıştık." cümlesiyle devam eden Birsel şunları yazdı:

"Ücret, saatler, senaryodaki yeri gibi şikâyetleri vardı. Bana alıngan tonlu bir mesajla ayrıldığını söyledi ve teşekkür etti. Belki ısrar etmemi, yapımcıyı arayıp ‘Onsuz olmaz’ dememi bekledi. Keşke son sezonda da beraber oynasaydık. Ve keşke birkaç ay sonra bir TV programında benimle ilgili yakışıksız cümleler etmeseydi. İçimde kalan üzüntü şudur: Son aylarda magazine verdiği bir röportaj karşıma çıktı. ‘Bir Gülse Birsel işinde rol alır mısınız?’ sorusuna ‘Ben ona hata yapmış olabilirim, o bana yapmış olabilir, 3 günlük dünya’ diyor. Sonuna kadar katıldım söylediklerine ve şöyle düşündüm; ‘Muhakkak bir galada filan karşılaşınca sarılır muhabbet ederiz. Bir ara nasıl olsa denk geliriz.’ Perde çok erken kapandı. Allah rahmet eylesin.”

İki kız kardeşin dudak dudağa yakınlaşması tepki toplamıştı! Gözaltına alınan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi İki kız kardeşin dudak dudağa yakınlaşması tepki toplamıştı! Gözaltına alınan... Haberi Görüntüle

Ünlü rockçı Teoman'dan şaşırtan itiraf! İlk banka hesabını ne zaman açtığını açıkladı Ünlü rockçı Teoman'dan şaşırtan itiraf! İlk banka hesabını ne zaman... Haberi Görüntüle

VURAL ÇELİK'İN ABLASI TEPKİ GÖSTERDİ

Ünlü ismin yazdıktan kısa bir süre sonra sildiği tüm bu mesajlar vefat eden oyuncunun ablası Kadriye Çelik tarafından tepkiyle karşılandı. 

“Çelik Ailesi olarak acımız henüz çok tazeyken, Gülse Birsel’in haddini aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk." diyen abla Çelik "bir insanın kalemi yetenekli olabilir; ancak bu, onun iyi bir insan olduğu anlamına gelmez." şeklinde konuştu. 

İşte o açıklama:

"Abim onuruyla yaşadı ve onuruyla aramızdan ayrıldı. Gülse Birsel’e tavsiyemiz, abimin mezarına gidip helallik istemesidir. Bu, belki de bu zor günlerde bir nebze olsun kalplerimize su serper. Abim yüce gönüllüdür, umarız affeder.”

Ünlü oryantal Tanyeli ameliyata giderken paylaştı: Uzun İnce Bir Yoldayım Ünlü oryantal Tanyeli ameliyata giderken paylaştı: Uzun İnce Bir Yoldayım Haberi Görüntüle

AVRUPA YAKASI'NIN FATOŞ'UNDAN DESTEK

Tüm bu yaşananlar sanat camiasında geniş yankı buldu. Avrupa Yakası'nda Fatoş karakterini canlandıran Şenay Gürler ise Birsel'e destek oldu: 

"Kaç gündür Gülse hakkında saçma sapan suçlamalar yapılıyor, yazılar yazılıyor. Hepimiz üzüldük Vural'ı bu kadar erken kaybettiğimiz için elbette. Ben gidemedim cenazesine, turnedeydim. Gülse de anlatmış neden gidemediğini. Ama Gülse neredeyse bu erken ölümün sorumlusu ilan edilecek."

"Hayatımın Elbisesi" dedi, Paris sokaklarında poz verdi! Afra Saraçoğlu'nun fotoğraflarına... Haberi Görüntüle

CANER ÖZYURTLU'NUN AÇIKLAMALARI AKLA GELDİ

Yaşananların ardından çoğu insanın aklına ise geçtiğimiz ay Fatih Altaylı'nın Youtube programına katılan oyuncu ve senarist Caner Özyurtlu'nun açıklamaları geldi. 

Özyurtlu “Gülse Birsel’in son kitabının ismine katılıyorum.” şeklinde konuşmuştu. 

Birsel’in son kitabının adı; "Beni Gözünüzde Büyütmeyin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading