Yalı Çapkını 78. bölüm neden yayınlanmadı?

Yalı Çapkını 78. bölüm neden yayınlanmadı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 78. bölüm tekrarını izlemek isteyenlere bir şok daha geldi. Yalı Çapkını'nda 77. bölümün ardından 78. bölümde Youtube'de yer almadı. Peki, Yalı Çapkını dizisi 78. bölüm neden yayınlanmadı?

Magazin

12.10.2024, 01:58

Star TV'de Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Yalı Çapkını dizisinde 78. bölüm heyecanı yaşandı. Ancak dizinin yayınlanan son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler resmi internet sitesine girdiği anda büyük bir şok yaşadı. Çünkü Yalı Çapkını 78. bölüm web sitesinde yoktu.

Fenomen dizi Yalı Çapkını'nın hemen bitiminde son bölüm Youtube platformunda yayınlanıyordu. Ancak yeni sezonda yapımcı firmanın aldığı karar doğrultusunda Yalı Çapkını dizisinin bölümleriyle ilgili şaşırtan bir gelişme izleyenleri şok etti.

Feridun Düzağaç ikinci kez baba oldu! Sevgilisi Tuğba Tanışık bebeğin fotoğrafını ilk kez paylaştı Feridun Düzağaç ikinci kez baba oldu! Sevgilisi Tuğba Tanışık bebeğin... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜM NEDEN YOK?

Star TV ekranlarında 11 Ekim Cuma akşamında yayınlanan Yalı Çapkını 78. bölüm tekrarı Youtube platformu üzerinden gösterime girmedi. Alınan karar neticesinde Yalı Çapkını 78. bölümünün tekrarsız bir bölüm olmasından dolayı yayınlanmadı. Yani bir başka deyişle Yalı Çapkını 78. bölüm tekrarı Youtube platformunda olmayacak.

Yalı Çapkını 78. bölüm neden yayınlanmadı

Eski defterler yeniden açıldı! Bülent Ersoy'un Ahu Tuğba'nın cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı! Eski defterler yeniden açıldı! Bülent Ersoy'un Ahu Tuğba'nın cenazesine neden... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜM ÖZETİ

Seyran ile Ferit'in beklenmedik karşılaşması Diyar ve Sinan olan ilişkilerini iyice yokuşla sürüyor. Diyar, Ferit'ten Seyran ile kendisi arasında nihai bir seçim yapmasını isterken Sinan'da Seyran'dan evliliklerini gerçek kılacak o adımı atmasını bekliyor.

Seyran duygularına hakim olmaya çalışırken Ferit ise Diyar ile olan geleceğine dair yüzleşme yaşıyor. Geçmişine dair karanlık sırlar ile yüzleşen Abidin ise intikamını almaya karar veriyor. Artık Korhanları hiç tahmin edemeyecekleri bir savaş beklerken düşmanların sayısında artış yaşanıyor.

Habere Tepki Ver

0

6

0

1

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading