Yandex Metrica

Sitede Ara

Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir barıştı

Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir barıştı

Yalı Çapkını dizisinde başrol oynayan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlamış ikili yakın zamanda ayrıldıklarını duyurmuştu. Ancak ünlü çiftin dizinin 2. sezonunun başlamasıyla aşlarının yeniden başladığı iddia edildi.   

Magazin

15.09.2024, 15:28

Başrollerini birlikte paylaştıkları Yalı Çapkını dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dizide aşk yaşamaya başlamış, çiftinin çalkantılı ilişkileri ise magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Ünlü şarkıcı ev sahibi ile mahkemelik oldu! Talep edilen kira artışı dudak uçuklattı Ünlü şarkıcı ev sahibi ile mahkemelik oldu! Talep edilen kira... Haberi Görüntüle

YAKIN ZAMANDA AYIRLMIŞLARDI

Yakın zamanda sosyal medyadan birbirini takipten çıkaran ve ayrıldıklarına dair sinyaller veren Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ikilisi dizinin yeni sezonunun başlamasıyla birlikte yeniden barıştıkları iddia edildi.

Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunykaya'ya şaşırtan sözler: Doğru düzgün konuş! Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunykaya'ya şaşırtan sözler:... Haberi Görüntüle

YENİDEN BARIŞTILAR

Tv100'ün haberine göre Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in dün gece OGM 'de dizinin ilk bölümünü izlemek için düzenlenen etkinliğe katılmadıkları ve baş başa izlemeye karar verdikleri iddia edildi.

İkilinin dizinin ilk bölümünü izledikten sonra sabahın ilk saatlerinde evden sete doğru gitmek için birlikte hareket ettikleri öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading