Yandex Metrica

Yalı Çapkını'na bomba transfer! Dizideki tüm dengeler değişiyor!

Yalı Çapkını'na bomba transfer! Dizideki tüm dengeler değişiyor!

Türkiye'nin en sevilen dizilerinden olan ve izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonuna sürpriz  bir isim daha geliyor. Usta oyuncu Deerya Alabora dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin

12.09.2024, 11:38

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Stra TV ekrnalrının izlenme rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'na sürpriz bir isim daha geliyor.

Dizinin yeni sezonu 13 Eylül Cuma akşamı 74. bölümü izleyiciyle buluşacak. Dizinin yönetmen koltuğuna Burcu Alptekin otururken senaryosuna ise H.Zeynep Bonçe kaleme aldı.

Engin Polat'tan şaşırtan hamle! Cezaevinden çıkar çıkmaz reklam yıldızı oldu Engin Polat'tan şaşırtan hamle! Cezaevinden çıkar çıkmaz reklam yıldızı oldu Haberi Görüntüle

DERYA ALABORA YALI ÇAPKINI'NDA

Dizinin yeni sezonuna Pelin Akil'in dahil olması beklenirken, yeni sezona usta oyuncu Derya Alabora dahil olacak. Alabora'nın dizide Sinan'ın annesi Ayla rolünü canlandıracak. 

Her an içeri girebilir! Komşularıyla mahkemelik olan Polat ailesi hakkında savcılık ceza istedi! Her an içeri girebilir! Komşularıyla mahkemelik olan Polat ailesi hakkında... Haberi Görüntüle

DERYA ALABORA KİMDİR?

19 Ağustos 1959 yılında İstanbul'da doğan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sinema- TV bölümünde eğitim aldı. 1977 Dormen Tiyatrosu'nda kariyerine başlayan ünlü oyucu 'Bir Kırık Bebek', 'Masumiyet', Adem'in Trenleri', 'Pandora'nın Kutusu, 'Deliha' gibi birçok projede yer aldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading