Yandex Metrica

Yalı Çapkını'nda dengeler değişiyor! Mert Ramazan Demir'in yeni partneri belli oldu!

Yalı Çapkını'nda dengeler değişiyor! Mert Ramazan Demir'in yeni partneri belli oldu!

Star TV'nin izlenme rekorarı kıran dizisi Yalı Çapkını'nda şaşırtan bir hamle geldi. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in partnerleri değişti. Diziye ise ünlü oyuncu Pelin Akil dahil oldu.

Magazin

03.09.2024, 13:44

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Diren Polatgiller, Gülçin Santırcıoğlu, gibi isimlerin rol aldığı Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'na yeni bir isim dahil oluyor.

Ünlü oyuncudan Perihan Savaş ve Derya Tuna itirafı: İbrahim Tatlıses ölse bile kavgaları bitmeyecek! Ünlü oyuncudan Perihan Savaş ve Derya Tuna itirafı: İbrahim Tatlıses... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI'NDA DENGELER DEĞİŞTİ

Mert Ramazan Demir'in canladnırdığı Ferit karakterinin partneri değişiyor. Afra Saraçoğlu'nun Seyran karakterii canlandırdığı ve yaşadıkları aşkı konu edinen Yalı Çapkını'na ünlü oyuncu Pelin Akil dahil oluyor. 

Ünlü oyuncudan üzen haber! Dünyaca ünlü yıldız evinde ölü bulundu! Ünlü oyuncudan üzen haber! Dünyaca ünlü yıldız evinde ölü bulundu! Haberi Görüntüle

PELİN AKİL DİZİYE DAHİL OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yalı Çapkını dizisine yeni sezonda Afra Saraçoğlu'nun partneri Cem Söküt olurken, Mert Ramazan Demir'in yeni partneri ise Pelin Akil olacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading