Yalı Çapkını'nda flaş gelişme! Reyting rekortmeni diziden üzen haber!

Yalı Çapkını'nda flaş gelişme! Reyting rekortmeni diziden üzen haber!

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yalı Çapkını yeni sezonda büyük hayal kırıklığı yaşattı. Dizinin reyting rekorları düşerken dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkında yeni bir karar verildi.

Magazin

29.09.2024, 12:32

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Diren Polatoğulları, Beril Pozam, Cem Söğüt gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin 3. Sezonu seyirciyle buluştu.

Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı... Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı... Haberi Görüntüle

YENİ SEZONDA TÜM DENGELER DEĞİŞTİ

Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizinin 76. Bölümü Cuma akşamı izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizide Seyran ve Ferit'in aşk hikayesi konu alınırken dizinin son bölümünde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Dizinin son sahnesinde Ferit ve Seyran'ın yeniden aşkının alevlendiği görüldü. Seyran'ın Sinan'la evlenmesine izleyicilerin tepki göstermesi sonrasında karakterlerin yeniden bir araya gelmesi büyük yankı uyandırdı.

Hayali doktor olmaktı! Bingöl'e atanan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in görevine başlamadığı ortaya çıktı! Hayali doktor olmaktı! Bingöl'e atanan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in görevine... Haberi Görüntüle

REYTİNGLERDE BÜYÜK DÜŞÜŞ

Ancak Yalı Çapkını dizisi ise son bölümünde reytinglerinde büyük bir düşüş yaşadı. Geçtiğimiz günlerde dizinin son bölümü tüm kategorilerde 2. sırada yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading