Yandex Metrica

Sitede Ara

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman hakkında şaşırtan iddia! Senaryoyu mu değiştirtti?

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman hakkında şaşırtan iddia! Senaryoyu mu değiştirtti?

Yalı Çapkını dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Geniş izleyici kitlesine ulaşan dizide Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Magazin

25.04.2024, 00:05

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden ilham alan Yalı Çapkını dizisi, başarısını her geçen gün artırarak yoluna devam ediyor. Başrollerini Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Diren Polatoğulları gibi isimlerin paylaştığı dizi, her hafta reytinglerde zirveye yerleşiyor. Yalı Çapkını, son döneme damgasını vurmayı da başardı.

.Dizide Ferit'in sevgilisi Pelo karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman hakkında sosyal medyada şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. '@ayliinmehtap' isimli bir sosyal medya kullanıcısı, Buçe Buse Kahraman'ın senaryoya müdahale ettiğini öne sürdü.

Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunykaya'ya şaşırtan sözler: Doğru düzgün konuş! Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunykaya'ya şaşırtan sözler:... Haberi Görüntüle

"ARAYA MENAJERİNİ SOKUP SENARYOYU DEĞİŞTİRTTİ"

Kullanıcı, söz konusu paylaşımında "Metres rolünü oynamak istemiyorsan başta kabul etmeyecektin kardeşim ya da sonradan rahatsız mı oldun kapı orada defolup gidersin araya menajer sokup karakteri esas gururlu kız gibi yazdırmak aşırı ezikçe malesef." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading