Yandex Metrica

Yeni dizi ile milyonluk anlaşma! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı!

Yeni dizi ile milyonluk anlaşma! Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı!

Türkiye'nin sevilen oyuncularındna olan Çağatay Ulusoy yeni sezonda Kanal D ekranlarında Eşref Rüya dizisi ile gündeme geldi. Ünlü oyuncunun diziden bölüm başına 3.5 milyon TL alacağı öğrenildi. 

Magazin

17.09.2024, 12:41

Adını Feriha Koydum dizisiyle ünlenen sonrasında ise oynadığı dizilerde büyük başarı yakalayan ekranaların aranan yüzü Çağatay Ulusoy Kanal D'nin yeni dizisi Eşref Rüya ile ekranlara geri dönüyor. 

Ünlü oyuncu son olarak NOW TV'de yayınlanan Gaddar dizisinde adında söz ettirmeyi başarmış, Netflix'te yayınlanan Terzi ve Tam Bir Centilmen dizileri ile gündeme gelmişti. 

Engin Polat'tan şaşırtan hamle! Cezaevinden çıkar çıkmaz reklam yıldızı oldu Engin Polat'tan şaşırtan hamle! Cezaevinden çıkar çıkmaz reklam yıldızı oldu Haberi Görüntüle

BÖLÜM BAŞI 2 MİLYON TL ALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncunun yeni sezon için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Yeni sezonda, İşgal Günlerinde Aşk, Halef, Bir Zamanlar İstanbul filmi için teklif aldığı ancak teklifleri geri çevirdiği öğrenildi.  Ay Yapım'ın hazırlamış olduğu Gaddar dizisinden ünlü oyuncunun bölüm başına 2 milyon TL aldığı iddia edilmişti. 

Kamala Harris'i destekleyeceğini açıklamıştı! Donald Trump Taylor Swift'e demediğini bırakmadı! Kamala Harris'i destekleyeceğini açıklamıştı! Donald Trump Taylor Swift'e demediğini bırakmadı! Haberi Görüntüle

3 MİLYONLUK ANLAŞMAYA İMZA ATTI

Ancak ünlü oyununun yeni sezonda Kanal D'de yayınlanacak olan ve Tims M ile anlaşarak  'Eşref Rüya' dizisinde rol alacağı öğrenildi. Dizinin senaristliğini ise Ethem Özışık'ın hazırladığı ünlü oyuncunun  bölüm başı 3.5 milyon TL alacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading