Yılmaz Güney gerilimi tırmanıyor! Farah Zeynep Abdullah'a haddini bildirdi: Densiz!

Yılmaz Güney gerilimi tırmanıyor! Farah Zeynep Abdullah'a haddini bildirdi: Densiz!

Oyuncular Nur Sürer ve Farah Zeynep Abdullah arasında Yılmaz Güney gerilimi sürüyor. Ödülünü Güney'e ithaf eden Sürer'e "Ne Yılmaz Güney'i be" şeklinde gönderme yapan Abdullah'a, cevap geldi. Nur Sürer genç oyuncuya "densiz" yakıştırmasını yaptı.

Magazin

19.10.2024, 08:43

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde kazandığı ödülü Yılmaz Güney'e ithaf eden Nur Sürer, oyuncu Farah Zeynep Abdullah tarafından eleştirilmişti. 

Abdullah'ın sosyal medya hesabından "Ne Yılmaz Güney'i be!" şeklindeki ifadesine Sürer cevap verdi

İngiltere'yi sallayan iddia: Başbakan Starmer şarkıcı Taylor Swift'in konser bileti hediyelerini kabul etti İngiltere'yi sallayan iddia: Başbakan Starmer şarkıcı Taylor Swift'in konser bileti... Haberi Görüntüle

Tuba Büyüküstün ayna karşısında saçlarını kesti! Paylaşımındaki notu çok konuşuldu Tuba Büyüküstün ayna karşısında saçlarını kesti! Paylaşımındaki notu çok konuşuldu Haberi Görüntüle

"YILMAZ GÜNEY KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Sürer, Yılmaz Güney için “O bizim kıymetlimizdir, sinemacıların kırmızı çizgisidir. Ama bazı densizler, filmi bile izlememiş” diyerek tepkisini dile getirdi. 

İşte deneyimli oyuncunun o açıklamaları: 

"Yılmaz Güney bizim sinemacılar için gerçekten çok önemli bir adam. Yeşilçam'dan bu yana gelen hikâyemizde, hiçbir sinemacı Yılmaz Güney ile ilgili en ufak bir şey konuşamaz, konuşmaz. O bizim kıymetlimizdir, sinemacıların kırmızı çizgisidir ama bazı densizler, filmi bile izlememiş. Herhangi bir Yılmaz Güney filmini izlememiş insanlar. Adam öleli 40 yıl olmuş, 30 yaşındaki biri Yılmaz Güney ile ilgili bir hikâye uydurabiliyor. Sorsan, bir Yılmaz Güney filmi seyrettin mi? Hayır."

Kanserle savaşan Ankaralı Turgut isyan etti: Baba parasıyla damat besliyoruz! Kanserle savaşan Ankaralı Turgut isyan etti: Baba parasıyla damat besliyoruz! Haberi Görüntüle

Vahşi cinayeti görmeyip şarkı söylediler! Aras Bulut İynemli ve Serhat Kılıç'a: Deli taklidi mi yapıyorsunuz? Vahşi cinayeti görmeyip şarkı söylediler! Aras Bulut İynemli ve Serhat... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Festivalde Binnur Kaya ile 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Sürer "Bu ödülü, 40 yıl önce Paris'te yaşamını yitiren ve çoğunlukla değersizleştirilmeye çalışılan ustamız Yılmaz Güney için alıyorum” cümlelerini kullanmıştı. 

Farah Zeynep Abdullah daha önce de Yılmaz Güney hakkında "Sinemamızın en iyi kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği" demişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading