Yandex Metrica

Sitede Ara

Yusuf Yazıcı ile sessiz seasız evlenmişti! Melisa Aslı Pamuk'tan karnı burnunda pozlar!

Yusuf Yazıcı ile sessiz seasız evlenmişti! Melisa Aslı Pamuk'tan karnı burnunda pozlar!

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile geçtiğimiz aylarda Paris'te evlenen Melisa Aslı Pamuk'la sessiz sedasız evlenmişlerdi. Yurt dışında apar topar evlenen Melisa Aslı'nın hamile olduğu iddia edilmişti. Ünlü oyuncu karnı burnunda pozları ile hamileliğini duyurdu.

Magazin

13.09.2024, 10:26

Ego, Yeni Hayat, Çarpmışma, Hayaller ve Hayatlar, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol alan 33 yaşındaki ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu. 

Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı! Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı! Haberi Görüntüle

SESSİZ SEDASIZ EVLENMİŞLERDİ

Ünlü oyuncunun geçtiğimiz aylarda milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile Paris'te sessiz sedasız evlenmelerinden osnra Trabzon'a gitmişti. Yusuf Yazıcı'nın ailesinin elini öpmeye giden Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın pozları sosyal medyada binlerce beğeni alırken ikilinin acele bir şekilde evlenmesi ise hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU

Melisa Aslı Pamuk'un hamile olduğu iddia eidlmiş ancak bu iddialara herhangi bi yanıt gelmemişti. Son olarak ise Melisa Aslı Pamuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla karnı burnunda pozlarla hamile olduğunu duyurdu.

Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu öğrendi! Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu... Haberi Görüntüle

POZLARINA BİNLERCE YORUM YAĞDI

Ünlü oyuncunun o pozlarına birçok kişi yorum yaparken ünlü oyuncu Aybüke Pusat ise şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncu Aslı Pamuk'un eşi de kırmızı kalp emojisi koyarak eşinin fotoğrafına yorum yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading