Sitede Ara

Zerrin Özer acı haberi ödül töreninde verdi! Hastalığı hayranlarını üzüntüye boğdu

Zerrin Özer acı haberi ödül töreninde verdi! Hastalığı hayranlarını üzüntüye boğdu

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer katıldığı ödül töreninde sağlık durumuna dair üzücü bir gelişmeyi paylaştı. Özer "her şeye rağmen dimdik ayakta durduğumuzu göstermek için geldim." ifadesini kullandı.

Magazin

25.10.2024, 13:33

Son Mektup, Dünya Tatlısı, Şimdi Hayallerdesin gibi şarkılarıyla tanınan şarkıcı Zerrin Özer, yılın şarkısı ödülünün sahibi oldu. 

Özer magazinci.com tarafından düzenlenen ödül töreninde sağlık durumuna ilişkin bir gerçeği açıkladı. 

Beyin damarlarından ikisinde önemli ölçüde daralma olduğunu söyleyen Özer, "sendeleyerek dengesiz yürüyorum. Ama ödülümü almak ve bu gece burada her şeye rağmen dimdik ayakta durduğumuzu göstermek için geldim." ifadesini kullandı.

Kalp krizi sonucu ölmüştü! Oyuncu Tekin Temel'in cenaze töreninde büyük ayıp Kalp krizi sonucu ölmüştü! Oyuncu Tekin Temel'in cenaze töreninde büyük... Haberi Görüntüle

Kıvanç Tatlıtuğ'dan yıllar sonra Behlül tarzı! Ölen köpeği Genç ile fotoğrafları oldu: Köpekler bile size aşık Kıvanç Tatlıtuğ'dan yıllar sonra Behlül tarzı! Ölen köpeği Genç ile... Haberi Görüntüle

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ

66 yaşındaki ünlü şarkıcı, TUSAŞ'a yönelik düzenlenen terör saldırısına da değindi. 

Şehit olanlara rahmet dileyerek başsağlığı mesajını iletti.

Victoria's Secret Fashion Show 2024 nefes kesti! 6 yıl aradan sonra yapılan defilede dünyaca ünlü mankenler podyuma çıktı Victoria's Secret Fashion Show 2024 nefes kesti! 6 yıl aradan... Haberi Görüntüle

Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy'dan bomba açıklama: Bir kere döndüm, bir daha dönmem Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy'dan bomba açıklama: Bir kere... Haberi Görüntüle

"ANNEMİN HEGOMANYASINDA ŞARKILAR YAPTIM"

Önceki gün Haber Caddesi sitesinden Alper Ergez'e verdiği röportajla gündeme gelen Özer, müzik tarzına annesinin karar verdiğini söylemişti.

"Çok fazla mesleğimle ilgilendiğimi pek söyleyemeyeceğim. Çünkü Ailevi problemler ve beyin olarak rahat değildim." diyen şarkıcı şunları söylemişti:

"Arzu ettiklerini, istediklerini gerçekleştiremiyorsun çünkü her zaman bir denetime takılıyor. Denetim de sizin anneniz ve dolayısıyla Çok zor şekillendi. Karakterimi şöyle söyleyeyim, benliğim çok zor şekillendi. Çünkü istemediğim şarkıları yaptım. Anneciğimin bu hegomanyasında istemediğim şarkıları yaptım ve sadece mesela pop müziği okuyacaktım, ama Türkiye'de bu olmayacağını anladım. Arabesk müziğe karşı korkunç bir beğeni olduğunu ve benim de bunu okumam gerektiği söylendi ve ben de ses çıkarmadım ve evet dedim, kabul ettim. Bu aslında düşünürseniz Zerrin Özer kişiliğine ve karakterine çakışmayacak bir boyun eğmedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading