Yandex Metrica

Sitede Ara

Zeynep Bastık ve sevgilisi Serkay Tütüncü'den aşk pozları! 'Özentisiniz' diye tepki yağdı!

Zeynep Bastık ve sevgilisi Serkay Tütüncü'den aşk pozları! 'Özentisiniz' diye tepki yağdı!

Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından olan Zenep Bastık ve Serkay Tütüncü çiftinden yeni aşk pozları geldi. İkilinin yaptığı paylaşımlar ise Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in pozlarına benzetilince 'Özenti' yorumları yapıldı.

Magazin

11.09.2024, 13:47

Söylediği şarkılarla gündemden düşmeyen özel hayatı ile de ses getiren Zeynep Bastık, bir yıldır ilişki yaşadığı eski Survivor yarışmacısı ve oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Ahu Tuba'nın kızı Anjelik ve Nuri Alço tartışması büyüdü! Annemin gerçek dostu olsaydı... Ahu Tuba'nın kızı Anjelik ve Nuri Alço tartışması büyüdü! Annemin... Haberi Görüntüle

'ACELEMİZ YOK' DEMİŞLERDİ

Ünlü çiftin doğum gününde dudak dudağa görüntülenmelerinin ardından, 'Acele etmiyoruz. Birbirimizi tanıyoruz, yakın arkadaşlarımızı tanıştırıyoruz' sözleri gündem olmuştu.

Kariyeri boyunca korktuğu başına geldi! Sertap Erener konserini iptal etmek zorunda kaldı! Hayranlarına nedenini açıkladı! Kariyeri boyunca korktuğu başına geldi! Sertap Erener konserini iptal etmek... Haberi Görüntüle

POZLARI SERENAY SARIKAYA'YA BENZETİLDİ

İkiliden ilk aşk paylaşımları da geldi. Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık'ın geçtiğimiz günlerde Berlin'de verdiği pozları sosyal medya heaplarından hayranlarıyla paylaştılar.

Ünlü çiftin yaptıkları paylaşımlar Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in pozlarına benzeyince olanlar oldu. İkilinin hayranları 'Özentisiniz' diyerek ikilinin verdiği pozlara tepki gösterdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading