Yandex Metrica

DOLAR

33.98

%0.05 expand_less

EURO

37.73

%0 expand_less

ALTIN

2728.30

%0.04 expand_less

BIST

9771.16

%0 expand_less

BTC ($)

52845.59

%0 expand_less

Sitede Ara

Manavgat'ta her yer yanarken CHP'li Sözen'in villası sapasağlam!

Antalya Manavgat'ta çıkan orman yangınında Kalemler mahallesi küle dönerken CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in villasını koruduğu ortaya çıktı. AK Parti 26. dönem Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Şükrü Sözen'in ilçeye bağlı Kalemler Mahallesi'ndeki yazlık villasının etrafını temizlettiğini ortaya koyan drone görüntülerini paylaşırken şu ifadeleri kullandı; ''Kalemler Köyü'nün tamamı yandı. Yanan köyü dolaştığım zaman yanmayan yer için 'Burası neresi?' diye köylülere sordum. CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in malikânesi olduğunu söylediler. Ben de şaşırdım. Nasıl böyle bir şey olabilir? Her taraf kül olmuşken nasıl burası kalmış. Köylülerden öğrendim ki Sözen, yangın sırasında sadece villasının etrafını belediyenin dozeri ve greyderi ile açtırıyor. Çevresini güzelce temizlemiş. Kalemler Köyü yanarken ne hikmetse Şükrü Sözen'in malikânesi yanmıyor. Bu, görüntülerde de görülüyor.'' ifadelerine yer verdi.

Multimedya

23.01.2024, 22:48

Antalya Manavgat'ta çıkan orman yangınında Kalemler mahallesi küle dönerken CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in villasını koruduğu ortaya çıktı.

AK Parti 26. dönem Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Şükrü Sözen'in ilçeye bağlı Kalemler Mahallesi'ndeki yazlık villasının etrafını temizlettiğini ortaya koyan drone görüntülerini paylaşırken şu ifadeleri kullandı; ''Kalemler Köyü'nün tamamı yandı. Yanan köyü dolaştığım zaman yanmayan yer için 'Burası neresi?' diye köylülere sordum. CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in malikânesi olduğunu söylediler. Ben de şaşırdım. Nasıl böyle bir şey olabilir? Her taraf kül olmuşken nasıl burası kalmış. Köylülerden öğrendim ki Sözen, yangın sırasında sadece villasının etrafını belediyenin dozeri ve greyderi ile açtırıyor. Çevresini güzelce temizlemiş. Kalemler Köyü yanarken ne hikmetse Şükrü Sözen'in malikânesi yanmıyor. Bu, görüntülerde de görülüyor.'' ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading