Yandex Metrica

Sitede Ara

Manavgat'ta tam 17 gün sonra yeni evine kavuşan çift devlete minnettar!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan orman yangınında evlerini kaybeden Ayşe ve İbrahim Deniz çifti, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yaptırılan yeni evlerine kavuştu.

''BÖYLE BİR EV AKLIMDAN BİLE GEÇMEZDİ''

Tam 17 günde inşa edilen ev, sahiplerini çok şaşırtırken, 80 yaşındaki İbrahim Deniz, "Böyle bir ev aklımdan bile geçmezdi" dedi. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Kurum'a teşekkür eden Deniz, "Hayata yeniden başladık, yeni doğmuş gibiyim. Bizi gençleştirdiler. Çok sağ olsunlar. Duygularımızı anlatacak söz bulamıyorum." ifadelerine yer verdi.

''VERDİKLERİ SÖZÜ TUTTULAR''

Bakan Kurum'un ziyaretinde kendisine ev yapacağı sözünü verdiğinde bu kadar kısa sürede biteceğine ihtimal vermediğini belirten Deniz, "Bu evi 17 günde bitirdiler, yaptılar, çaktılar, gece gündüz çalışıp bize teslim ettiler. Bu kadar kısa sürede biteceğini hiç düşünmezdim, 2-3 ay sürer derdim ama 17 günde bitti. Verdikleri sözü tuttular. Para isteselerdi, verecek param yoktu. 65 yaş aylığımla geçiniyorum. Yemeğimiz de geldi. Allah razı olsun devletimizden, daha ne yapsın devletimiz." dedi. Öte yandan Deniz çifti, kendilerine bu sevinci yaşatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eşi Emine Erdoğan ile evlerinde konuk etmek istediklerini söyledi.

Multimedya

23.01.2024, 22:49

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan orman yangınında evlerini kaybeden Ayşe ve İbrahim Deniz çifti, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yaptırılan yeni evlerine kavuştu.

Diyarbakır barosundan skandal: Avukat adayına yasaya aykırı yemin! Diyarbakır barosundan skandal: Avukat adayına yasaya aykırı yemin! Haberi Görüntüle

''BÖYLE BİR EV AKLIMDAN BİLE GEÇMEZDİ''

Tam 17 günde inşa edilen ev, sahiplerini çok şaşırtırken, 80 yaşındaki İbrahim Deniz, "Böyle bir ev aklımdan bile geçmezdi" dedi.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Kurum'a teşekkür eden Deniz, "Hayata yeniden başladık, yeni doğmuş gibiyim. Bizi gençleştirdiler. Çok sağ olsunlar. Duygularımızı anlatacak söz bulamıyorum." ifadelerine yer verdi.

Mehmetçik, teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyor! Mehmetçik, teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyor! Haberi Görüntüle

''VERDİKLERİ SÖZÜ TUTTULAR''

Bakan Kurum'un ziyaretinde kendisine ev yapacağı sözünü verdiğinde bu kadar kısa sürede biteceğine ihtimal vermediğini belirten Deniz, "Bu evi 17 günde bitirdiler, yaptılar, çaktılar, gece gündüz çalışıp bize teslim ettiler. Bu kadar kısa sürede biteceğini hiç düşünmezdim, 2-3 ay sürer derdim ama 17 günde bitti. Verdikleri sözü tuttular. Para isteselerdi, verecek param yoktu. 65 yaş aylığımla geçiniyorum. Yemeğimiz de geldi. Allah razı olsun devletimizden, daha ne yapsın devletimiz." dedi.

Öte yandan Deniz çifti, kendilerine bu sevinci yaşatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eşi Emine Erdoğan ile evlerinde konuk etmek istediklerini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading