Yandex Metrica

Sitede Ara

Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas teklifi

Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas teklifi

Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Ferdi Kadıoğlu'nun transfer etmekte ısrarcı olan Premier Lig devlerinden Manchester United, sarı lacivertli yönetime Jadon Sancho'yu teklif etmeye hazırlanıyor.

Spor

16.07.2024, 13:11

Bu sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performansının ardından EURO 2024'te de adından çokça söz ettiren Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerini peşine taktı.

24 yaşındaki sol beki transfer etmekte ısrarcı olan Premier Lig kulüpleri, Fenerbahçe'nni kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Haberi Görüntüle

MANCHESTER UNİTED, ARSENAL'İ SOLLADI

İngiliz basınından TEAMtalk'ın haberine göre Manchester United, Fenerbahçe'nin yerli sol bekini transfer etmek için Arsenal'den daha istekli bir konuma geçti.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde, hangi maçlar deplasmanda? Beşiktaş'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde,... Haberi Görüntüle

ERİK TEN HAG'IN İSTEĞİ

Ada medyasında yer alan habere göre;  Hollandalı Teknik Direktörü Erik ten Hag, ülkesinde doğup büyüyen 24 yaşındaki futbolcunun EURO 2024 performansından çok etkilendi ve kadrosunda görmek istiyor.

Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Haberi Görüntüle

DEV TAKAS

İngiliz ekibinin yaptığı teklifi Fenerbahçe'nin reddetmesi durumunda Jadon Sancho - Ferdi Kadıoğlu, takasını önereceği kaydedildi.

Ertuğrul Doğan'dan flaş Bankalar Birliği açıklaması: Resmi olarak çıkacağız Ertuğrul Doğan'dan flaş Bankalar Birliği açıklaması: Resmi olarak çıkacağız Haberi Görüntüle

85 MİLYON EURO'YA SATIN ALDI

Manchester ekibi, İstanbul temsilcisine takas teklif etmeye hazırlandığı Jadon Sancho'yu 2021/2022 sezonu başında 85 milyon Euro ödeyerek Borussia Dortmund'dan transfer etmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading