Mark Zuckerberg yeni bir şirketi satın aldı: Metaverse’ye olan inancını yitirmiyor

Mark Zuckerberg yeni bir şirketi satın aldı: Metaverse’ye olan inancını yitirmiyor

Geçtiğimiz günlerde birçok çalışanını işten çıkarmasından dolayı gündem olan Mark Zuckerberg, şimdi de akıllı gözlük şirketi satın aldığını açıkladı.

Teknoloji

23.01.2024, 20:16

Meta şirketinin CEO’su olan ve günümüze kadar birçok gizlilik sorunlarıyla adeta cebelleşen dünya çapında popüler sosyal medya platformu Facebook, sanal gerçeklik evrenine geçtiğimiz yıllarda giriş yapmış ve ana şirketinin adını "Meta" olarak değiştirmişti.

Şirket CEO’su Mark Zuckerberg, Metaverse’ye olan inancını hiç kaybetmemiş gibi gözüküyor.

Robot süpürgesi ve airfryer'ı olanlar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız: Eviniz alev topuna dönebilir Robot süpürgesi ve airfryer'ı olanlar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız: Eviniz... Haberi Görüntüle

METAVERSE İNADINDAN VAZGEÇMİYOR

2021 yılında patlak veren ve birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaran Metaverse evreni, son zamanlarda adeta çöküş yaşıyor. Hatta Meta yatırımcıları, Zuckerberg'in metaverse inadına dair endişelerini çoğu zaman söylese de Zuckerberg inancını kaybetmeyeceği gözüküyor.

Tasarımlar çalıntı denildi: Hiselleri düştü haberi geldi: Tesla paylaşımıyla cevabını verdi! Tasarımlar çalıntı denildi: Hiselleri düştü haberi geldi: Tesla paylaşımıyla cevabını... Haberi Görüntüle

DEVRİM YAPMIŞ ŞİRKETİ SATIN ALDI

Meta, lens ve akıllı gözlük teknolojisinde devrim yapmış olan Hollanda merkezli Luxexcel'i satın aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading