Mark Zuckerberg'in ettiği zarar yok artık dedirtiyor! Metaverse pahalıya patladı

Mark Zuckerberg'in ettiği zarar yok artık dedirtiyor! Metaverse pahalıya patladı

Mark Zuckerberg'in büyük hayaller ile oluşturduğu Metaverse'nin rekor miktarda zarar ettirdiği ortaya çıktı. Ünlü milyarderin ettiği zararın miktarıysa yok artık dedirtiyor.

Teknoloji

23.01.2024, 21:12

Geçtiğimiz yıllarda Mark Zuckerberg büyük bir proje olduğunu iddia ederek Metaverse'yi duyurmuştu.

Sanal gerçeğin dünyası tanımlı bu platform kısa bir süre popüler olsa da Zuckerberg'in rekor miktarda zarar etmesine yol açtı.

Paris Otomobil Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti! Yerli üretim araç büyük ilgi gördü Paris Otomobil Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti! Yerli üretim araç büyük... Haberi Görüntüle

WhatsApp'tan yeni özellik! Teknoloji tutkunlarının dizleri titreyecek WhatsApp'tan yeni özellik! Teknoloji tutkunlarının dizleri titreyecek Haberi Görüntüle

METAVERSE 3,7 MİLYAR DOLAR ZARAR ETTİRDİ

Bugün Meta şirketi mali durumunu açıklamak için bir etkinlik düzenledi. 2023'ün ikinci çeyrek raporlarını içeren etkinlikte Metaverse'ye dair de konuşuldu.

Meta, Metaverse kanadı Reality Labs’in son çeyrekte 276 milyon dolar gelir sağladığını ancak 3,7 milyar dolar zarar ettiğini açıkladı. 

İOS 18 güncellemesinden şikayetler geliyor! iPhone 16 kullanıcıları binbir pişman İOS 18 güncellemesinden şikayetler geliyor! iPhone 16 kullanıcıları binbir pişman Haberi Görüntüle

Elon Musk davalardan nefes alamıyor! Eski Twitter yöneticilerinden büyük isyan Elon Musk davalardan nefes alamıyor! Eski Twitter yöneticilerinden büyük isyan Haberi Görüntüle

MARK ZUCKERBERG "BU ZARAR DAHA DA ARTACAK"

Bir araştırma şirketinin araştırmasına göre zarar 3,7 milyar dolardan fazla. Araştırma şirketinin rapolarına göre bu zararın 40 milyar dolar civarı olduğu tahmin ediliyor. Ek olarak Zuckerberg'in açıklamalarından ise Metaverse'nin daha da çok zarar etme ihtimali olduğu düşünülüyor.

Zuckerberg tam açıklamasında  “Bu uzun vadeli bir bahis. Kazanacağımı size garanti edemem. Ancak dünyanın metaverse yönüne gittiğini düşünüyorum.”  dedi.

Metaverse zarar etmesine rağmen Meta diğer yatırımları sayesinde yüzde 7 değer kazanmayı başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading