Yandex Metrica

Sitede Ara

MasterChef Metin'in "1 milyon basarım şampiyon olacak" dediği yarışmacı kim?

MasterChef Metin'in "1 milyon basarım şampiyon olacak" dediği yarışmacı kim?

Tv8 ekranlarının sevilen yemek yarışma programı MasterChef yeni bölümleriyle 14 Haziran Cuma günü başlıyor. Programın fragmanında MasterChef şampiyonu Metin Yavuz'a telefonla bağlanan jüri üyeleri bir yarışmacı için Metin'in görüşünü aldı. Metin Yavuz "1 milyon basarım garanti finalde şampiyon olacak" diyerek yarışmacı hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Peki MasterChef Metin'in "1 milyon basarım şampiyon olacak" dediği yarışmacı kim?

Gündem

13.06.2024, 17:20

MasterChef yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. MasterChef yeni sezonda 14 Haziran Cuma akşamı ekranlara gelecek. 2024 yılına yeni yarışamcılarla başlayacak olan MasterChef'te yarışmacı seçimi elemeleri başladı.

Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

MASTERCHEF METİN: 1 MİLYON BASARIM ŞAMPİYON OLACAK

MasterChef'in yeni sezonu 14 Haziran Cuma günü başlayacak. MasterChef Türkiye'nin fragmanı yayınlandı. 

Metin Yavuz'a telefonla bağlanan jüri üyeleri bir yarışmacı için Yavuz'un düşüncelerini aldı. Metin Yavuz'u yakından tanıdığını belirten yarışmacı programa damga vurdu. Metin Yavuz arkadaşı hakkında yaptığı açıklamada "Şef ben hiç hayatımda böyle kumar hiçbir şey oynamadım. 1 milyon basarım garanti. Finalde şampiyon olacak" dedi. 

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran olayına ilişkin yeni gelişme: Yayın yasağı getirildi Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran olayına ilişkin yeni gelişme: Yayın yasağı... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF METİN YAVUZ'UN ARKADAŞI KİM?

Metin Yavuz'un arkadaşı ve meslekdaşı MasterChef seçmelerine damga vurdu.

 

Habere Tepki Ver

3

7

1

1

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading