Yandex Metrica

Sitede Ara

Masterchef Türkiye FİNALİ kazanan kim, birinci olan yarışmacı- Final programı ne zaman?

Masterchef Türkiye FİNALİ kazanan kim, birinci olan yarışmacı- Final programı ne zaman?

MasterChef All Star final tarihi, 3 Ocak tarihli yayın akışındaki değişiklik nedeniyle bir kez daha izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu tarihte MasterChef programının yerine Survivor All Star'ın ilk bölümü yayınlanacak. Bu değişiklik, izleyicilerin beklentilerini ve program takibini etkileyecek gibi görünüyor. Masterchef Türkiye FİNALİ kazanan kim, birinci olan yarışmacı- Final programı ne zaman?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 21:55

Uzun bir süredir devam eden MasterChef All Star mücadelesinde artık final zamanı geldi. Canlı yayınlanacak olan MasterChef 2023 finali, birinci olan yarışmacının büyük ödülü kazanacağı anı izleyicilere sunacak. Ancak, Survivor 2024 sezonu nedeniyle, MasterChef All Star bölümlerine bir süre ara verilmiş durumda. Bu durum, MasterChef severleri heyecanlandırırken, Survivor'a olan ilginin de dikkate alındığı bir program takvimini ifade ediyor. Masterchef Türkiye Finali kazanan kim, birinci olan yarışmacı- Final programı ne zaman?

MASTERCHEF ALL STAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Son olarak 30 Aralık'ta izleyicilerle buluşan MasterChef All Star, 5 Ocak 2024 tarihinde kaldığı yerden devam edecek.

MASTERCHEF ALL STAR FİNAL PROGRAMI NE ZAMAN?

Barbaros, Tahsin, Sergen, Hasan ve Esra arasından bir isim, büyük finalde şeflerden en yüksek puanı alarak sezonun şampiyonu olacak. Finalde, Türk ve uluslararası mutfaktan kendi özel menülerini sunacak olan yarışmacılar, performansları 90 puan üzerinden değerlendirilecek.

MASTERCHEF TÜRKİYE FİNALİ KAZANAN KİM, BİRİNCİ OLAN YARIŞMACI?

MasterChef All Star'ın son bölümünde final tarihi ve konsepti Somer Sivrioğlu tarafından açıklandı. Şef Sivrioğlu, finalle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Bu haftanın sonunda 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında MasterChef All Star 2023'ün şampiyonu belli olacak. Koca bir sezon geride kalıyor. Hepimiz bütün ekibimiz çok büyük emekler verdik. Çok uğraştık, hayırlısıyla bu haftayı da geçirip şampiyonumuzu hep beraber kutlayıp sarılmak istiyoruz. Hepimize bol şans." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading