Yandex Metrica

MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak 2024?

MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak 2024?

Survivor All Star sezonunun finaline geri sayım devam ederken, MasterChef'in yeni sezonu için heyecan dorukta. Yayınlanan tanıtıma göre, MasterChef'in yeni sezonu haziran ayının ortasında başlayacak. Peki, MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak 2024?

Gündem

11.06.2024, 12:26

Ünlü şeflerin sunumu ve değerli yorumlarıyla dikkat çeken yarışma programı MasterChef Türkiye'nin yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Yeni sezonun başlangıç tarihi, Acun Ilıcalı tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Peki, MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak 2024?

Bu sefer olmadı! Maraş dondurmacısı, Hakan Fidan'a meşhur şakasını yapamadı Bu sefer olmadı! Maraş dondurmacısı, Hakan Fidan'a meşhur şakasını yapamadı Haberi Görüntüle

MASTERCHEF YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2024?

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda yer aldığı MasterChef Türkiye 2024 heyecanı, 14 Haziran'da TV8'de başlıyor. Yarışma cuma günü saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak.

Mert Demir İzmir konseri saat kaçta? 30 Ağustos Mert Demir konseri ne zaman başlayacak? Mert Demir İzmir konseri saat kaçta? 30 Ağustos Mert Demir... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF 2023 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Bir önceki sezon, güçlü yarışmacıların yer aldığı bir All Star sezonuyla dikkat çekmişti. Final bölümü, heyecan dolu anlara sahne olmuş ve kazanan isim olarak Esra belirlenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading