Yandex Metrica

Sitede Ara

Masterchef'te yarışmacı diskalifiye edildi

Masterchef Türkiye'nin dün ekranlara gelen üçlü düello elemelerinde, bir yarışmacı diskalifiye edildi. Dün yayınlanan bölümde Oktay Uğur isimli yarışmacı, şeflerin istediği erişteyi yapmak için hamur yoğururken teri hamura aktı. Yarışmacının aşırı terlemesi nedeniyle şüphelenen Mehmet Yalçınkaya ise uyarılarından sonra kamera kayıtlarını inceledi. Şef Yalçınkaya, yarışmacının terinin iki kez hamura damladığını gördü. Bunun üzerine hijyenik problem olduğunu dile getiren Mehmet Şef, yemeği tatmayacağını söyledi. Böylece Oktay Uğur, olayın ardından diskalifiye edildi.

Multimedya

23.01.2024, 22:47

Masterchef Türkiye'nin dün ekranlara gelen üçlü düello elemelerinde, bir yarışmacı diskalifiye edildi.

Dün yayınlanan bölümde Oktay Uğur isimli yarışmacı, şeflerin istediği erişteyi yapmak için hamur yoğururken teri hamura aktı. Yarışmacının aşırı terlemesi nedeniyle şüphelenen Mehmet Yalçınkaya ise uyarılarından sonra kamera kayıtlarını inceledi. Şef Yalçınkaya, yarışmacının terinin iki kez hamura damladığını gördü.

Bunun üzerine hijyenik problem olduğunu dile getiren Mehmet Şef, yemeği tatmayacağını söyledi. Böylece Oktay Uğur, olayın ardından diskalifiye edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading