Mbappe transferi sonrası Arda Güler için flaş karar! Ancelotti açıkladı

Mbappe transferi sonrası Arda Güler için flaş karar! Ancelotti açıkladı

İspanya devi Real Madrid kısa bir süre önce olay bir transfer gerçekleştirerek dünyaca ünlü yıldız Kylian Mbappe'yi renklerine bağladı. Mbappe'nin transferinin ardından hucüm hattında kalabalıklaşan Madrid ekibinde gözler Carlo Ancelotti'ye çevrildi. Milli futbolcu Arda Güler'in geleceğini belirleyecek kara çıktı. İşte detaylar...

Spor

07.06.2024, 16:30

Milli yıldız Arda Güler, Real Madrid formasıyla sezonun son maçlarını başarıyla tamamladı.

İspanya devi, La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı. Bu başarının ardından çok konuşulacak bir transfere imza atan Madrid ekibi, dünyaca ünlü futbolcu Kylian Mbappe'yi transfer ederek taraftarı bir hayli mutlu etti.

Yaşanan bu görkemli gelişmelerin ardından hucüm hattının kalabalıklaşması ve Arda Güler'in ilk 11'de yeni yeni yer bulmaya başlaması gelecek sezon Ancelotti'nin nasıl bir rotasyon izleyeceği merak konusu oldu.

Uşakspor-Bursaspor maçı hangi kanalda şifresiz mi? Uşakspor-Bursaspor maç kadroları Uşakspor-Bursaspor maçı hangi kanalda şifresiz mi? Uşakspor-Bursaspor maç kadroları Haberi Görüntüle

İSPANYOL GAZETECİ DUYURDU!

Hürriyet'in derlediği haberde İspanyol gazeteci Josa Luis Sanchez, milli yıldız ile ilgili olarak dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Haber detayında genç yıldızın yeni sezonda farklı bir mevkide forma terleteceği belirtildi.

Marca'daki radyo programında konuşan Sanchez, "Arda Güler önümüzdeki sezon orta sahada oynayacak. Bu adam gelecek yıl çok önemli bir rol oynayacak ve daha fazla forma süresi bulacak. Vinicius ve Mbappe'nin oynadığı maçlarda Arda'nın orta sahayı tamamladığı maçlar olursa şaşırmayın." ifadelerine yer verdi.

Güler'in mevkisinin değişmesinin nedeni olarak ise Mbappe'nin takıma dahil olması gösterildi. Tecrübeli hoca, Mbappe hem de Endrick transferleri nedeniyle Arda'yı merkez orta sahada oynatacağı kaydedildi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading