Yandex Metrica

Sitede Ara

MEB'den son dakika duyurusu: Öğretmen ataması mülakat yerleri açıklandı!

MEB'den son dakika duyurusu: Öğretmen ataması mülakat yerleri açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için sınav merkezlerini ve giriş belgelerini açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için sınav merkezlerini ve giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu. Sözlü sınavlar 1 Temmuz'da başlıyor. Adaylar, e-Devlet üzerinden belgelerine erişebilirler.

Gündem

10.06.2024, 17:37

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sınav merkezlerini ve sözlü sınav giriş belgelerini açıkladı. Sınavlar 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren başlayacak ve atamalar sözlü sınavların tamamlanmasının ardından yapılacak. Adaylar, sınav giriş belgelerine e-Devlet üzerinden ulaşabilirler. 

Soykırımcı İsrail Gazze'de yine okulu hedef aldı: Ölüler ve yaralılar var Soykırımcı İsrail Gazze'de yine okulu hedef aldı: Ölüler ve yaralılar... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLERİN BRANŞ DAĞILIMI 

20 Bin öğretmen atamasındaki branş dağılımı açıklandı. Sınıf Öğretmenliği için 3 bin 263, Özel Eğitim Öğretmenliği, 2 bin 499, Rehberlik 1597, Din Kültürü Öğretmenliği 1594, İngilizce 968 olarak duyuruldu. Başvuruda bulunan ve sözlü sınav merkezi tercihinde bulunan öğretmenler, Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading