Yandex Metrica

Sitede Ara

Meclis ne zaman kapanacak? TBMM ne zaman tatile girecek?

Meclis ne zaman kapanacak? TBMM ne zaman tatile girecek?

TBMM'de yoğun mesai sürüyor. Ekonomi gündemine dair çalışamlarına devam eden TBMM'nin ne zaman kapanacağı ve tatile gireceği merak konusu oldu. En düşük emekli aylığının 12 bin 500 TL'ye çıkartılmasını da içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 7 maddesi TBMM'de kabul edildi. Peki Meclis ne zaman kapanacak? TBMM ne zaman tatile girecek?

Gündem

25.07.2024, 14:35

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yaz tatiline ne zaman girecek? TBMM'de ekonomi ve sosyal hayata dair çalışmalar devam ediyor. Özellikle TBMM'den çıkacak düzenlemelerin heyecanla bekleyen vatandaşlar Meclis ne zaman kapanacak? TBMM ne zaman tatile girecek? sorularına yanıt aramaya başladı.

30 Ağustos bugün Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta Antray, tramvay, halk otobüsü bedava mı? 30 Ağustos bugün Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta Antray,... Haberi Görüntüle

2024 MECLİS NE ZAMAN TATİLE GİRECEK?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) normal şartlarda 1 Temmuz'da tatil oluyor. Ancak 2024 yılında TBMM'nin ne zaman yaz tatiline gireceği konusunda net bir tarih verilmedi. Başkan Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında Hayvanları Koruma Kanunu ve Öğretmenlik Meslek Kanun teklif çalışmalarının Meclis tatile girmeden tamamlanması talimatı vermişti. 

Son dakika: AK Parti'den Netflix'in skandal dizisine sert tepki: Son dakika: AK Parti'den Netflix'in skandal dizisine sert tepki: "Türk... Haberi Görüntüle

MECLİS NE ZAMAN KAPANIR?

Resmi Gazete'de yayımlanan TBMM kararına göre; Anayasa'nın 93'üncü, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü'nün 5'inci maddelerine göre, 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü tatile girmesi gereken Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çalışmalarına devam etmesine, Genel Kurul'un 25.06.2024 tarihli 95'inci Birleşiminde karar verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading