Mehmet Pişkin nasıl öldü? Mehmet Pişkin'in bedenine ne oldu, gömüldü mü?

Mehmet Pişkin nasıl öldü? Mehmet Pişkin'in bedenine ne oldu, gömüldü mü?

Mehmet Pişkin adlı bir kişi bundan tam 10 yıl önce 16 Ekim 2024 tarihinde sosyal medyada yayımladığı videonun hemen ardından kendini asarak intihar etmişti. Peki, Mehmet Pişkin neden öldü?

Gündem

16.10.2024, 10:17

Orta Doğu Teknik Üniversitesi bir mühendis olan Mehmet Pişkin, 16 Ekim 2014 tarihinde 35 yaşında iken yayımladığı intihar videosunda hayal kırıklıkları, umutsuzlukları ve içsel sıkıntılarından bahsederek intihar etmişti. Pişkin hem yakın çevresinde hem de geniş bir kitlede büyük etki bırakmıştı.

ODTÜ makine mezunu olan ve bir yazılım şirketinde görev yapan 35 yaşındaki Mehmet Pişkin 16 Ekim 2014 tarihinde, Facebook üzerinden yayımladığı intihar videosu ile hayatına son verdi. 14 dakikalık video ile uzunca bir süre gündemde olan Pişkin’in son vasiyeti ise oldukça konuşuldu.

George Baldock kimdir, neden öldü? George Baldock hangi takımda oynuyordu? George Baldock kimdir, neden öldü? George Baldock hangi takımda oynuyordu? Haberi Görüntüle

MEHMET PİŞKİN NASIL ÖLDÜ?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi makine mezunu olan Mehmet Pişkin, 16 Ekim 2014 tarihinde, Facebook üzerinden yayımladığı intihar videosu ile kendisini asarak hayatına son vermişti. Pişkin, yayımladığı intihar videosunda hayal kırıklıkları, umutsuzlukları ve içsel sıkıntılarından bahsetmişti.

Vimeo'ya yüklediği "Mehmet Pişkin'in İntihar Notu" başlıklı videoyu, "Merhabalar, bu sabah hayatıma son veriyorum. İntihar notu olarak dandik bir video bırakıyorum. Hayatıma güzellik ve ilham katan herkese teşekkür ederim. İyi bakın kendinize. Hi, i'm ending my life this morning. I recorded this lousy video as a suicide note. Thanks to all who brought joy and inspiration to my life. Take care. So long, and thanks for all the fish. Mehmet" açıklaması ile Facebook hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Mehmet Pişkin

Teşvikiye Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak 27 Numaralı Apartman'daki dairesine gelen yakınları tarafından kendisini doğalgaz borusuna asarak hayatına son veren Pişkin’in cansız bedeni adlî tıp kurumuna sevk edilirken olayla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştı.

Gasilhanede akıllara durgunluk veren olay! Cenaze yıkanırken gözlerini açtı Gasilhanede akıllara durgunluk veren olay! Cenaze yıkanırken gözlerini açtı Haberi Görüntüle

MEHMET PİŞKİN GÖMÜLDÜ MÜ?

Yaklaşık 14 dakika süren videoda, hayatına son verme sebebinden bahseden Pişkin, videonun belirli bir kısmından itibaren sigara ile şarap içip Ella Fitzgerald'ın "Ev'ry Time We Say Goodbye" adlı şarkısını dinlemeye başlamıştı. Videoda, "herhangi bir dinî inanca" sahip olmadığını söyleyen Pişkin cansız bedeninin gömülmek yerine kadavra olarak bağışlanmasını ya da "balıklara atılmasını" vasiyet etmişti.

Babasının talebi doğrultusunda İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii'nde cenaze namazı kılınan Mehmet Pişkin’in cenazesi Çankaya Mezarlığı'na defnedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading