Yandex Metrica

Sitede Ara

Mehmetçik'ten A Milli Takım'a destek: Haydi Türkiye, hep birlikte zafere

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin korkusuz ve kahraman Mehmetçiklerinden, bu akşam Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan Montella ve öğrencilerine mesaj var.

Gündem

06.07.2024, 17:09

A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final maçında bu akşam Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Berlin'de başlayacak müsabaka saat 22.00'da başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen maçı Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Zorlu müsabaka TRT 1 ekranlarında olacak. 

Milliler, Hollanda karşısında sahadan galibiyetle ayrılırsa İsviçre - İngiltere eşleşmesinin kazananıyla yarı final oynayacak. Bugünkü maçta gözler Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu'nun üzerinde olacak.

Yumurtaların üzerindeki numaralar ilaçlı olduğunu mu gösteriyor? Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nden açıklama Yumurtaların üzerindeki numaralar ilaçlı olduğunu mu gösteriyor? Gıda ve Kontrol... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ALMANYA'DA

Avusturya maçında attığı gollerin sevincini 'Bozkurt' işaretiyle yapan Merih Demiral, UEFA tarafından 2 maçla cezalandırıldı. Milli futbolcu, UEFA'nın verdiği skandal karar sonrası bu akşamki maçta sahada olamayacak. Skandal kararın ardından spor, sanat, magazin ve siyaset dünyasından tepkiler peş peşe geldi. Tüm Türkiye Merih Demiral ve Milli Takım'ın etrafında kenetlendi. Çifte standart uygulayan UEFA'ya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan da Azerbaycan programını iptal ederek Almanya'nın Berlin şehrine gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Montella ve öğrencileri tribünden destekleyecek.

Montella ve öğrencilerine bir destek de kahraman Türk askerinden geldi. Milli Savunma Bakanlığı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek A Milli Futbol Takımı'na, Mehmetçiğin başarı mesajlarını ilettiği video yayınladı.

Bakan Kurum'dan Vaniköy'deki kaçak villa açıklaması: Tek dertleri şov yapmak Bakan Kurum'dan Vaniköy'deki kaçak villa açıklaması: Tek dertleri şov yapmak Haberi Görüntüle

''HAYDİ TÜRKİYE HEP BİRLİKTE ZAFERE''

Söz konusu videoda, karada, denizde ve havada görev yapan Mehmetçik, Türk bayrakları ve milli takım forması açarak, milli takıma başarı dileklerini iletti.

Paylaşımda, "Milli ruh, milli güç.Türk Silahlı Kuvvetlerimizin korkusuz ve kahraman Mehmetçiklerinden, bu akşam Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan 'Bizim Çocuklar'a mesaj var: A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024'te sağlayacağı her başarı milletimizle birlikte engin dağlarda, amansız denizlerde ve hudutsuz göklerde görev yapan askerlerimizi de sevince boğacak. Haydi Türkiye, hep birlikte zafere." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading