Melike Şahin'in eşi Sedat Arpalık kimdir? Sedat Arpalık aslen nereli, ne iş yapıyor?

Melike Şahin'in eşi Sedat Arpalık kimdir? Sedat Arpalık aslen nereli, ne iş yapıyor?

Türk müziğinin güçlü seslerinden Melike Şahin, 6 yıldır birlikte olduğu ve geçen yıl evlendiği eşi Sedat Arpalık için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Peki, Sedat Arpalık kimdir, ne iş yapıyor?

Gündem

13.10.2024, 13:57

Türk müziğinin son dönemde patlayan yıldızlarından biri olan Melike Şahin, yeni sezonda Harbiye Konseri'nde sevenleriyle buluştu. Evliliği konusunda ilk kez samimi ifadeler kullanan Şahin yeni albüm müjdesini de vermekten geri kalmadı.

Geçtiğimiz yıl ani bir evlilik kararı alarak Sedat Arpalık ile hayatını birleştiren Şahin, "Harika gidiyor, maşallah demek istiyorum. Zaten biz 7 yıldır beraberiz. Dünyaevinden de hoşlandım valla" dedi.

Melike Şahin, geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği eşi Sedat Arpalık için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" demişti.

Konserinin diğer yarısında Deniz Seki'yi sahnede ağırlayan Şahin, 'Bedelini Ödedim' ve 'Masal' şarkılarını kendisi ile birlikte seslendirdi.

Sedat Arpalık kimdir

Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika açıklaması Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika... Haberi Görüntüle

SEDAT ARPALIK KİMDİR?

Melike Şahin ile eşi Sedat Arpalık, 2023 yılının Mayıs ayında evlendi. Sosyal medyada eşi ile ilgili paylaşımlara ara ara yer veren ünlü isim son olarak "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" mesajını yayımlamıştı.

Eşi Sedat Arpalık hakkında pek çok bilgiye rastlanmasa da ikili gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih ediyor. Çiftin arasında 10 yıldan fazla yaş farkı olduğu söylenirken Sedat Arpalık'ın aslen nereli ya da ne iş yaptığı bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading