Yandex Metrica

Sitede Ara

Merkez Bankası faiz indirir mi? MB Temmuz faiz kararı ne zaman?

Merkez Bankası faiz indirir mi? MB Temmuz faiz kararı ne zaman?

Piyasalar Merkez Bankası'nın Temmuz ayı faiz kararına odaklandı. Parasal sıkılaşma ve enflasyonla mücadeleden taviz verilmeyeceğini vurgulayan Merkez Bankası'nın faiz kararının ne yönde olacağı merak konusu. Peki Merkez Bankası faiz indirir mi? MB Temmuz faiz kararı ne zaman?

Gündem

22.07.2024, 16:04

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) parasal sıkılaşma konusunda peş peşe adımlar attı. Faizlerin hızla yükselmesinden sonra bir süre faizler sabit bırakıldı. Brezilya'da gerçekleşecek G20 Maliye Bakanları-Merkez Bankası Başkanları toplantısı nedeniyle Merkez Bankası faiz kararı Temmuz ayında 2 gün erken açıklaanacak.

Mert Demir İzmir konseri saat kaçta? 30 Ağustos Mert Demir konseri ne zaman başlayacak? Mert Demir İzmir konseri saat kaçta? 30 Ağustos Mert Demir... Haberi Görüntüle

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN?

Merkez Bankası Temmuz ayında faiz kararını 23 Temmuz Salı günü açıklayacak. Saatler 14.00'ü gösterdiğinde faiz kararı piyasaya duyurulacak. 

Son dakika... Sivas-Erzincan yolunda feci kaza: Çok sayıda yaralı var Son dakika... Sivas-Erzincan yolunda feci kaza: Çok sayıda yaralı var Haberi Görüntüle

MERKEZ BANKASI FAİZ İNDİRİR Mİ?

23 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek PPK toplantısına yönelik AA Finans'ın piyasa beklenti anketinin sonuçları belli oldu. 15 ekonomistin katılımıyla yapılan ankete göre ekonomistlerin tamamı faizin yüzde 50'de sabit bırakılmasını bekliyor. Beklentiler faizlerin yüzde 50 bandında sabit bırakılması yönünde. Merkez Bankası'nın yakın zamanda faiz indirimine gitmesi beklenmiyor. 

30 Ağustos Çatalca Emir Can İğrek konseri saat kaçta başlayacak? 30 Ağustos Çatalca Emir Can İğrek konseri saat kaçta başlayacak? Haberi Görüntüle

MOODY'S KREDİ NORUNU 2 KADEME YÜKSELTTİ!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'nin kredi notunu iki kademe yükseltti. Kredi notu görünümü de pozitif olarak korundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading