Yandex Metrica

Sitede Ara

Mertens futbolu Galatasaray'da bırakma kararı aldı

Mertens futbolu Galatasaray'da bırakma kararı aldı

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakma kararı aldığını açıkladı. Belçikalı yıldız, "Galatasaray'da kariyerimi sonlandırmak istiyorum. Futbolu bırakmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Spor

31.01.2024, 12:58

Belçikalı futbolcu Dries Mertens, gelecek sezon futbolu bırakma kararı alarak kariyerine Galatasaray'da veda etmeye hazırlanıyor.

UEFA, Muslera için harekete geçti! Cezası hazırlanıyor UEFA, Muslera için harekete geçti! Cezası hazırlanıyor Haberi Görüntüle

HEYECAN DOLU BİR KARAR

Mertens, "Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz ama ben de çok heyecanlıyım. Görünen o ki kariyerimi Galatasaray'da sonlandıracağım." ifadeleriyle duygusal bir karar aldığını belirtti.

Belçikalı yıldız, "Garip gelecek belki ama futbolu bırakmak için sabırsızlanıyorum. Her gün, her zaman futbola açık, çok seviyorum. Ancak, aynı zamanda hayatımda daha fazla özgürlük istiyorum." diyerek duygusal bir veda niteliğinde açıklama yaptı.

Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro... Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'A KATKILARI

Mertens, Galatasaray formasıyla çıktığı 65 maçta 12 gol atıp 9 asistle takımına önemli katkılarda bulundu. Belçikalı oyuncunun veda sezonu, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading