Yandex Metrica

Merve Boluğur Murat Dalkılıç arasında ipler gerildi! ''Çocuk istiyorum'' sözlerine ünlü şarkıcı sitem etti!

Geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler'le programa katılan ünlü oyuncu Merve Boluğur, ''erkek çocuğum olsun çok istedim'' sözleri sosyal medya da çok konuşulmuştu. Boluğur'un o sözleri sonrasında ise eski eşi Murat Dalkılıç, ''beraberken istemiyordu'' sözleri büyük yankı uyandırdı.

Yaşam

19.05.2024, 17:34

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur 2017 yılında evlenmiş, çift 2022 yılında ise boşamışlardı. Geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler'in Linç@ programına katılan Boluğur özel hayatı ile ilgili anlattıklarıyla magazin dünyasının gündemine oturmuştu. 

Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu öğrendi! Akıllara durgunluk veren olay! Tedavi için hastaneye gitti, ölü olduğunu... Haberi Görüntüle

MURAT DALKILIÇ'A TEPKİ DOLU MESAJ

Murat Dalkılıç ile yaşadığı sorunları anlatması üzerine sosyal medya kullancıları Dalkılıç' ın üstüne gitmiş ünlü şarkıcıya tepki mesajları yağmıştı.

İstanbullular dikkat! AKOM'dan gök gürültülü sağanak uyarısı İstanbullular dikkat! AKOM'dan gök gürültülü sağanak uyarısı Haberi Görüntüle

SİTEMDOLU DM MESAJLARINA DAYANAMADI

Dalkılıç o mesajlara ve gelen tepkilere daha fazla dayanamayarak sosyal medya üzerinden bir video yayınladı. Dalkılıç;  "Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit. Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor. Muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama... Bir bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading