MHP lideri Bahçeli, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısını lanetledi: 'Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak'

MHP lideri Bahçeli, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısını lanetledi: 'Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısını lanetledi. Bahçeli, "Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.10.2024, 19:35

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ yerleşkesine düzenlenen terör saldırısında 4 vatandaşımız şehir olurken 14 vatandaşımız yaralandı. Yararılardan 3'ünün durumu ağır. 

Saldırıyla ilgili gerek Türkiye'den gerekse de dünyadan kunama mesajları geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda menfur saldırıyı lanetledi. 

Hatice Kartoğlu kimdir? Özgür Çevik kiminle evlendi? Hatice Kartoğlu kimdir? Özgür Çevik kiminle evlendi? Haberi Görüntüle

"KİRALIK KATİLLERİ SAHAYA SÜRENLER SONUÇ ALAMAYACAK"

Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

"TUSAŞ Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading