Mike Schrama kimdir? Karsu kiminle evleniyor?

Mike Schrama kimdir? Karsu kiminle evleniyor?

Şarkıcı Karsu Dönmez 2 sene önce Hollandalı sevgilisi Mike Schrama'nın evlenme teklifine "evet" demişti. Karsu işe Mike Schrama dünya evine girmeye hazırlanıyor. Düğün öncesi kına gecesi yapan Karsu Dönmez nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Peki Mike Schrama kimdir? Karsu kiminle evleniyor?

Gündem

19.07.2024, 14:29

Hollandalı erkek arkadaşı Mike Schrama ile uzun yıllar birlikte olan şarkıcı Karsu sevgilisi ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda erkek arkadaşının evlenme teklifini kabul eden Karsu düğün için hazırlıklara başladı. Nikah masasına oturmaya hazırlanan Karsu kına gecesi yaptı. Karsu Dönmez'in erkek arkadaşı Mike Schrama'nın kim olduğu merak konusu oldu. Peki Mike Schrama kimdir, ne iş yapıyor?

Sezer Çakır kimdir? Sergen Yalçın'dan Sezer Çakır açıklaması! Sezer Çakır kimdir? Sergen Yalçın'dan Sezer Çakır açıklaması! Haberi Görüntüle

MİKE SCHRAMA KİMDİR?

Mike Schrama ile şarkıcı Karsu uzun bir süredir birliktelik yaşıyor. Hollanda'da yaşayan Karsu Hollandalı erkek arkadaşı ile evlilik hzırlığı yapıyor. 

34 yaşındaki Hollandalı piyanist ve besteci Karsu Dönmez sevgilisi Mike Schrama'dan 2022 yılında evlilik teklifi almıştı.

Evlilik teklifini kabul eden Karsu Dönmez dünya evine girmeye hazırlanıyor. 

Mike Schrama'nın kim olduğu hakkında detaylı bilgi internette yer almıyor. 

Mike Schrama sosyal medyayı da kısıtlı kullanıyor.

Mike Schrama ile çıktıkları Antakya tatili sırasında evlilik teklifi alan ve sevgilisine 'evet' yanıtını veren genç şarkıcı Karsu geçtiğimiz ay bekarlığa veda partisi yapmıştı. 

Karsu Dönmez evlilik öncesi kına gecesi yaptı. Kına gecesinden en güzel anları da sosyal medya hesabından palaştı. 

Dönmez açıklamasında "Geriye dönüp baktığımda masal gibi bir geceydi. Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altını verdi. Mike en sevdiğim şarkıyı Steven piyano çalarken benim için söyledi. Sevgili ailem en harika Hatay yemeklerini yapmak için bana katıldı ve sabaha kadar dans ettik. Çok şanslıyım." dedi.

Habere Tepki Ver

2

2

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading