Yandex Metrica

Sitede Ara

Milan'dan Melih Demiral'a kanca! Transfer tıkandı

Milan'dan Melih Demiral'a kanca! Transfer tıkandı

Al-Ahli forması giyen milli stoper Merih Demiral, Milan'ın ilgisini çekti ancak transferin karmaşık olduğu üç temel nedenden dolayı belirsizlik kazanıyor.

Spor

30.01.2024, 06:58

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Milan, Türk milli futbolcu Merih Demiral'ı kadrosuna katmak istiyor. Ancak İtalyan devi, transferi sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle gerçekleştirmeyi düşünüyor.

Bozkurt soruşturması sonrası Merih Demiral'dan ilk paylaşım Bozkurt soruşturması sonrası Merih Demiral'dan ilk paylaşım Haberi Görüntüle

YÜKSEK MAAŞ ENGEL TEŞVİK EDİYOR

Transferin karmaşık hale gelmesinde ilk etken, Merih Demiral'ın aldığı yüksek maaş. Milan'ın, oyuncunun maaş beklentileri ile bütçe dengesini sağlama arasında denge kurma zorluğuyla karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

Türkiye-Avusturya 2-1 maç ÖZETİ | Goller ve önemli anlar Türkiye-Avusturya 2-1 maç ÖZETİ | Goller ve önemli anlar Haberi Görüntüle

SUUDİ KULÜBÜN TUTUCU TAVRI

Transferin ikinci zorluğu, Suudi Arabistan kulübünün, Merih Demiral'ın ayrılık düşüncesine sıcak bakmaması. Kulübün, 25 yaşındaki oyuncusunu elden çıkarmak konusundaki isteksizliği, transferin önündeki bir diğer engel olarak öne çıkıyor.

UEFA'nın Merih Demiral kararı ne olacak? İşte geçmişte yaşanan örnekler UEFA'nın Merih Demiral kararı ne olacak? İşte geçmişte yaşanan örnekler Haberi Görüntüle

SAKATLIĞI BELİRSİZLİK OLUŞTURUYOR

Üçüncü ve en önemli neden ise Merih Demiral'ın yakın zamanda yaşadığı menisküs sakatlığı. Oyuncunun sakatlık geçmişi, transferdeki belirsizliği artırıyor ve Milan'ın bu konuda tedirgin olmasına yol açıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading