Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı

Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı

Hoffenheim forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak, Mönchengladbach'a attığı mükemmel golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Ozan, Hoffenheim'ın Mönchengladbach'ı 4-3 mağlup ettiği maçın 66. dakikasında ceza sahasından çektiği şutla takımının üçüncü golünü kaydetti.

Spor

22.04.2024, 10:12

Bundesliga'nın 30. haftası müthiş bir maça sahne oldu. Sahasında Mönchengladbach'ı konuk eden Hoffenheim, rakibini 4-3 mağlup etti. 

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıyor mu? Fenerbahçe Kahveci'yi takımda tutmak için yeni adımlar atıyor! İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıyor mu? Fenerbahçe Kahveci'yi... Haberi Görüntüle

OZAN'DAN MÜTHİŞ FÜZE

Maçın 36. dakikasında eski Beşiktaşlı Wout Weghorst, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Mönchengladbach'ın bu gole cevabı 39. dakikada oldu. Bu dakikada golü atan Robin Hack duurmu eşitledi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı. 58. dakikada Hoffenheim bir kez daha öne geçti. Grischa Prömel durumu 2-1'e getirdi. Belki de haftanın golü olacak gol ise 66. dakikada milli futbolcu Ozan Kabak'tan geldi. Bu dakikada ceza sahasından mükemmel bir vuruşa imza atan Ozan, takımını 3-1 öne geçirdi. Maçı bırakmayan Mönchengladbach, 78. ve 79. dakikalada ilk golün sahibi Hack ile iki gol buldu ve durumu 3-3'e getirdi. Fakat maçın skorunu belirleyen gol 90+1. dakikada Anton Stach'tan geldi ve Hoffenheim maçı 4-3 kazandı. Bu galibiyet, Hoffenheim'ı 39 puana çıkarırken Mönchengladbach ise 31 puanda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading