Yandex Metrica

Sitede Ara

Minik Mustafa'dan Manavgat'a anlamlı hediye

Türkiye günlerdir ormanlarında çıkan yangınlarla mücadele ederken, devlet ve milletin el ele verdiği bu dayanışma yaraların hızlıca sarılmasını sağlıyor. Bu güzel dayanışmaya bir örnek de Tokat'tan geldi. 5 yaşındaki minik Mustafa, kendine ait oyuncakları Manavgat'ta yangından etkilenen çocuklara gönderdi. Küçük Mustafa'nın annesi Hakime Çiçek, oğlunun yangınları görünce çok üzüldüğünü ifade ederek, "Mustafa'ya biz yangından etkilenen ailelere yardım yapacağımızı söyleyince o da oyuncaklarının bir kısmını vermek istedi. Mustafa, akşamdan hazırlık yapmaya başladı. İnsanları öyle evsiz, barksız görünce çok üzüldü. Duygusal çocuk. Bazı oyuncaklarını yangından etkilenen çocuklara gönderilmesi için poşete koydu. Biz de onları belediye teslim ettik." dedi.  Öte yandan Erbaa Belediyesi tarafınca başlatılan yardım kampanyası kapsamında oyuncakların yanı sıra bir çok yardım malzemesi de toplandı.

Multimedya

23.01.2024, 22:48

Türkiye günlerdir ormanlarında çıkan yangınlarla mücadele ederken, devlet ve milletin el ele verdiği bu dayanışma yaraların hızlıca sarılmasını sağlıyor.

Bu güzel dayanışmaya bir örnek de Tokat'tan geldi. 5 yaşındaki minik Mustafa, kendine ait oyuncakları Manavgat'ta yangından etkilenen çocuklara gönderdi.

Küçük Mustafa'nın annesi Hakime Çiçek, oğlunun yangınları görünce çok üzüldüğünü ifade ederek, "Mustafa'ya biz yangından etkilenen ailelere yardım yapacağımızı söyleyince o da oyuncaklarının bir kısmını vermek istedi. Mustafa, akşamdan hazırlık yapmaya başladı. İnsanları öyle evsiz, barksız görünce çok üzüldü. Duygusal çocuk. Bazı oyuncaklarını yangından etkilenen çocuklara gönderilmesi için poşete koydu. Biz de onları belediye teslim ettik." dedi. 

Öte yandan Erbaa Belediyesi tarafınca başlatılan yardım kampanyası kapsamında oyuncakların yanı sıra bir çok yardım malzemesi de toplandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading