Yandex Metrica

Sitede Ara

Miralem Pjanic: Maçı bırakıp taraftarları izledim

Miralem Pjanic: Maçı bırakıp taraftarları izledim

Beşiktaş'ın Bosna Hersekli yıldız oyuncusu Miralem Pjanic, siyah-beyazlı takımın bu sezon çok başarılı olacağını söylerken taraftarlardan da övgüyle bahsetti.

Spor

23.01.2024, 17:58

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kiraladığı yıldız oyuncusu Miralem Pjanic, Yeni Malatyaspor maçından sonra açıklama yaptı.

Karşılaşmada ilk golün asistini yapan Pjanic, siyah-beyazlı formayla mutlu olduğunu belirterek “Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Takım arkadaşlarımın ve hocamızın verdiği desteklerden dolayı çok iyi hissediyorum. Türkiye'de olmak, İstanbul'da olmak ve bu muhteşem taraftarlarla beraber olmak muhteşem. Bu sezon çok başarılı olacağız.” dedi.

Fenerbahçe'den TFF'ye hakem uyarısı: Dikkat çekiyoruz! Fenerbahçe'den TFF'ye hakem uyarısı: Dikkat çekiyoruz! Haberi Görüntüle

“ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İYİ İŞLER YAPMAK İÇİN HER ŞEYE SAHİBİZ”

Pjanic, “Bu kolay bir maç olmadı. Kolay olmasını beklemiyorduk ama kolaylaştıran biz olduk. Tempoyu biz ayarladık. Biraz da dinlendik. Şampiyonlar Ligi başka bir seviye ama Beşiktaş'ın bu turnuvada iyi işler yapması için her şeye sahip olduğunu söyleyebilirim. Bizim takımımız o kulvarda mücadele etmeye hazır.” diye konuştu.

Fatih Terim yeniden Galatasaray'a gelir mi? Spor yorumcusu açıkladı: Okan Buruk elenirse... Fatih Terim yeniden Galatasaray'a gelir mi? Spor yorumcusu açıkladı: Okan... Haberi Görüntüle

“MAÇI BIRAKIP TARAFTARLARI İZLEDİM”

“Ben sahaya çıktığımda bir yerden sonra maçı değil taraftarları izlemeye başladım.” diyen Pjanic, “Bana büyük sevgi gösteriyorlar ve ben de onlara bu sevginin karşılığını vermek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading