MİT'ten Sincar'da nokta operasyon! PKK'nın suikast sorumlusu öldürüldü

MİT'ten Sincar'da nokta operasyon! PKK'nın suikast sorumlusu öldürüldü

Son dakika haberleri... MİT, terör örgütü PKK/KCK-YBŞ'nin sözde suikast birim sorumlusu İlyas Biro Eli'yi, Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Gündem

23.01.2024, 21:31

Şanlı Türk ordusunun eli kanlı terör örgütleriyle olan amansız ve kararlı mücadelesi devam ederken MİT'ten Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da nokta operasyon gerçekleştirildi.

'Yoğun kar yağışı geliyor' diyerek tarih verdi! Bu illerde yaşayanlar resmen donacak 'Yoğun kar yağışı geliyor' diyerek tarih verdi! Bu illerde yaşayanlar... Haberi Görüntüle

SALDIRIYA MALZEME DESTEĞİ SAĞLAMIŞ

MİT, güvenlik güçleri ve sivillere yönelik suikast eylemleri düzenleyen, ayrıca örgüte eleman kazandırılması faaliyetlerinden de sorumlu terörist İlyas Biro Eli'nin, son olarak Başika-Zelikan'daki Türk Silahlı Kuvvetlerine ait üsse yönelik saldırıya malzeme desteği sağladığını belirledi.

Meteoroloji’den korkutan açıklama geldi! Bu bölgelerde yaşayanlar: Soğuk hava dalgasına hazır olun Meteoroloji’den korkutan açıklama geldi! Bu bölgelerde yaşayanlar: Soğuk hava dalgasına... Haberi Görüntüle

SUİKAST SORUMLUSU ÖLDÜRÜLDÜ

Yeni bir saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü PKK/KCK-YBŞ'nin sözde suikast birim sorumlusu "Çiya Fekir" kod adlı İlyas Biro Eli ve beraberindeki teröristler, MİT tarafından Sincar'da düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading