Yandex Metrica

Sitede Ara

Montella'nın taktiğini Ancelotti'ye önerdiler! İspanyolların Arda Güler şaşkınlığı

Milli Takım Teknik Direktörü Montella'nın, Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'i ''sahte dokuz'' pozisyonunda oynatması İspanyol basınında tartışmalara neden oldu. 

Spor

04.07.2024, 12:10

İspanya devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'in A Mili takım ile EURO 2024'te gösterdiği oyun tarzı ve yeni mevkisi İspanyol basınında tartışmalara neden oldu.

Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro... Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro... Haberi Görüntüle

SAHTE DOKUZ TAKTİĞİ

AS Gazetesi'nin "Türkiye, Ancelotti'ye Güler'i ne yapacağını söylüyor" başlığıyla verdiği haberde; Milli Takım hocası Montella'nın Güler'i ''sahte dokuz'' pozisyonunda oynatarak herkesi şaşırttığı, Türk yıldızın ise hareketliliği ve oyunuyla Avrupa Şampiyonası'nda tam bir ustalık dersi verdiği kaydedildi.

Almanya'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada, Arda Güler'in geçen sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 12 maçta şu ana kadar göstermediği başka yeteneklerini gösterdiği belirtilerek, "Hücumdaki yetersizliği göz önüne alan Montella, Madrid'in incisini Türk forvet hattının sahte dokuzu olarak icat etti" yorumu yapıldı.

Haberin detayında ise, 19 yaşındaki futbolcunun Avusturya maçındaki performansı için "Avusturyalı 'ağır' stoperlerle dans eden, hareketli, dinamik ve yetenekli bir forvetti." yorumları yapılırken; Güler'in formda ve fit bir görüntü sergilediği, fiziği güçlü ve özgüvenle mücadele ettiği kaydedildi.

Genç yıldızın ''sahte dokuz'' olarak oynatılmasının, Real Madird'dek geleceği açısında ilginç bir varyant olabileceği vurgulanırken İspanyol ekibinin hocası Ancelotti'ye "Arda'nın tüm yeteneklerinden faydalanmak için ustaca bir pozisyon icat eden Montella'nın bu fikrini iyi değerlendirmeli" önerisinde bulunuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading